User icon

Nyheter

Faba börjar sälja Nedaps system

Julkaistu 5/2/2023

Faba börjar sälja Nedaps system

Uppföljningssystemen för djurens välbefinnande och teknologin som hör samman med dessa är viktiga delområden då det gäller att upprätthålla en frisk och produktiv besättning. Faba vill stöda boskapsägarens vardag genom att erbjuda ett nytt alternativ i stället för SenseHub. Faba inleder samarbete med det holländska bolaget Nedap och kommer i fortsättningen att erbjuda och vara representant för Nedaps CowControl-system.

Nedaps CowControl-system förbättrar din besättnings produktivitet med hjälp av avancerad uppföljning av fortplantning och hälsa. Systemet ger noggrann information om dina djurs aktivitet, hur de idisslar, äter, beter sig och om djurgruppers totala välbefinnande.

 

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogg

Arkisto

Faba logo
Faba logo