User icon

Nyheter

Bonus på kommande

Julkaistu 16.10.2023

Bonus på kommande

Det lönar sig att köpa från det egna andelslaget. Vi återbetalar bonus fyra gånger under år 2023 för gårdens inköp. Höstens bonusar är nu uträknad och du finner lätt din egen bonus på Min Gårds FabaBONUS-avdelning och på din faktura. Under det första kvartalet återbetalar Faba bonus på mer än 115 000 euro!

Kundbonusen är 1-5 % och den bestäms utgående från samarbetsavtalet och uppgifterna om fakturering av individuella besättningssignum. Man får bonus för inköp som rör avel, semin och semineringstjänster enligt avtalet om kompanjonskap. Det kommer också bonus för digitala tjänster och förnödenheter. Inköpsmängden räknas utifrån faktureringssumman utan moms. Återbäringen räknas bort från mejerifakturans slutsumma eller betalas direkt in på kundens konto.

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo