User icon

Nyheter

Kom ihåg fullmakt till Nötkreatursregistret!

Julkaistu 3/31/2022

Kom ihåg fullmakt till Nötkreatursregistret!

Med fullmakt till Nötkreatursregistret säkerställer du att de av Fabas tjänster du använder fortsätter som hittills även efter april 2022. Om din besättning är med i produktionskontrollen, du använder Fabas seminologtjänster, dikotjänster eller lagrar uppgifter om semineringar eller kalvningar med programmet Min Gård, bör du ge fullmakt i Suomi.fi åt Mtech Digital Solutions Oy för att anmäla och granska uppgifter om nötkreatur.

Man ger fullmakten på adressen www.suomi.fi/fullmakter. Kom ihåg att lägga ditt gårdssignum med som specifikation i fullmakten! Se instruktioner och mer information https://www.minunmaatilani.fi/sv/fullmakt/ 

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogg

Arkisto

Faba logo
Faba logo