User icon

Nedap tietää kaiken karjastasi

Nedapin CowControl-järjestelmä parantaa karjasi tuottavuutta edistyksellisen lisääntymisen- ja terveydenseurannan avulla. Järjestelmä antaa tarkan tiedon eläintesi aktiivisuudesta, märehtimisestä, syömisestä, käyttäytymisestä ja eläinryhmien kokonaishyvinvoinnista.

post image

Nedapin CowControl-järjestelmä parantaa karjasi tuottavuutta edistyksellisen lisääntymisen- ja terveydenseurannan avulla.

Paranna lisääntymistuloksia, lisää tehokkuutta.

Nedap CowControl seuraa automaattisesti kiimakäyttäytymistä – kuten lisääntynyttä aktiivisuutta, nuuhkimista, leuan pitämistä toisen eläimen päällä ja hyppimisyrityksiä. Järjestelmä näyttää selkeän listauksen kiimassa olevista eläimistä sekä optimaalisen siemennysajankohdan, jotta voidaan saavuttaa mahdollisimman korkea tiinehtyvyys. Laitteisto tarjoaa myös muita lisääntymiseen liittyviä tietoja, kuten epäsäännölliset kiimat, eläimet, joiden kiimakierto on epämääräistä ja ei tiineet eläimet.

Lopeta etsiminen. Aloita löytäminen.

 Eläinten löytäminen navetasta tarkistusta, siemennystä, hoitoa tai siirtämistä varten ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja aikaa säästävää, kuin mitä se on Nedap Cow Locating paikannuksen avulla. Se näyttää tarkasti ja seuraa reaaliajassa yhden tai useamman eläimen liikkumista navetassa kartalla, joka on nähtävissä kätevästi älylaitteella tai tietokoneella. Nedap paikannusjärjestelmä on täysin integroitu järjestelmän muihin perus seurantaominaisuuksiin (kiiman, terveyden ja ryhmäkäyttäytymisen seuranta).

Pidä eläimet terveenä, hedelmällisenä ja tuottavana.

 Nedap terveys monitorointi on keskeinen työkalu pitämään karjasi eläimet terveenä, hedelmällisenä ja tuottavana. Laite vertaa kaikkea käyttäytymistä optimaaliseen naudan käyttäytymiseen ja keskimääräiseen lehmään sen omassa ryhmässä, ja tunnistaa poikkeukset käyttäytymisessä. Se tarjoaa aikaisessa vaiheessa luotettavaa tietoa terveysmuutoksista eläimillä, jotka tarvitsevat välitöntä reagointia ja saat listan kaikista karjasi lehmistä, jotka täytyy käydä tänään tarkistamassa. Tämä mahdollistaa eläintesi terveyden kuntoon laittamisen jo ennen kuin siitä tulee oikea ongelma.

Arvioi ryhmän tai koko karjan käyttäytymistä. Paranna karjasi hallintaa.

Nedap CowControl näyttää sinulle miten ulkoiset tekijät ja karjan hallintaan liittyvät päätökset vaikuttavat karjasi menestykseen. Laitteisto lähettää ryhmähälytyksen, kun se tunnistaa poikkeavuuksia ryhmän eläimien käyttäytymisessä ja mahdollistaa nopean reagoinnin, jos tarvis. Strategisella tasolla eläinten käyttäytymisen raportit ja katsaukset eläinten suoriutumiseen tarjoavat arvokkaan työkalun syömisrutiinien, ryhmäkäyttäytymisen, tasaisuuden, kiimakierto % ja niiden muutosten mittaamiseen. Voit tarkkailla samalla myös ruokintastrategian muutoksien vaikutusta, navetan olosuhteiden muutoksia sekä lypsyn eri vaiheiden vaikutuksia karjasi menestymiseen.

Miksi Nedap?

Nedap Health Monitoring havainnoi lehmän tai eläinryhmän terveyteen liittyvät muutokset tai poikkeavuudet. Se tarjoaa varhaisimmat ja luotettavimmat hälytykset lehmille, jotka tarvitsevat kiireellistä huomiota. Nedap tarjoaa lisäksi Cow Locating-ominaisuutta, jolla järjestelmään lisätään eläinten löytämistä helpottava paikannus. Karjan kokonaisvaltainen monitorointi on Nedapin järjestelmän avulla luotettavaa, tehokasta ja toimintavarmaa.

Mutkaton Nedap Now käyttöliittymä

Nedap Now on käyttöliittymä, jonka kautta Nedapin Cow Control järjestelmää käytetään. Vasta uudistetun käyttöliittymän ansiosta käytettävyys ja olennaisten tietojen löytäminen on todella mutkatonta!

Yhdistä Nedap Minun Maatilaani

Nedap Now on yhdistettävissä Minun Maatilaani. Yhteyden avulla kaikki eläinten perustiedot ja lisääntymiseen liittyvät tiedot päivittyvät suoraan Minun Maatilasta Nedapin järjestelmään. Näin vältyt tietojen kahteen kertaan kirjaamiselta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous Nedapista

Kerromme mielellämme lisää Nedap-karjanseurantajärjestelmän ominaisuuksista ja teemme sinulle yksilöidyn tarjouksen sopivasta kokonaisuudesta.

Ota yhteys Nedapin tunteviin asiantuntijoihin

Ota yhteyttä asiantuntijoihin tai käytä tämän sivun yhteydenottolomaketta.

Aiheet

Toiminnot

Ajankohtaista

Tutustu Nedapin toimintaan


Faba logo
Faba logo