User icon

Navettapesu

Navetan pesu on vankkaa ammattitaitoa vaativaa työtä. Teemme vuosien kokemuksella parsi- ja pihattonavetoiden painepesuja niin, että häiriö eläinten arkirutiineille on mahdollisimman pieni.

Navetta puhtaaksi tehokkaasti

Navetan pesu tehdään korkeapainepesurilla, joka puhdistaa tehokkaasti kuumalla vedellä, ilman kemikaaleja. Navettapesulaitteet soveltuvat myös korkeiden tilojen ja ilmastointihormien puhdistukseen, lietekuilujen avaukseen sekä desinfiointipuhdistukseen.

Pesupalveluita voidaan toteuttaa nautakarjatilojen lisäksi sika- ja siipikarjatiloille.

Puhtaassa navetassa on ilo työskennellä, mutta ennen kaikkea se on tärkeää eläinten hyvinvoinnin ja tuottavuuden kannalta. Hyvinvoivat lehmät eivät pelkästään lypsä paremmin parempilaatuista maitoa, vaan myös elävät pitempään. Tämä on erityisen tärkeää tuottavuuden kannalta, jolloin aika ja työ vasikasta tuottavaksi lehmäksi kasvattamiseen ei mene hukkaan.

Lattiat puhtaaksi korkeapainepesulla

Lattioihin kohdistuu usein kova rasitus ja ne ovat monessa tapauksessa likaantuneet pahasti. Pesemme erilaisia kivipintaisia lattioita eikä esimerkiksi lattikaivojen tai kaatojen puuttuminen ole este.

Pesemme tehokkaasti

  • Navetat
  • Sikalat
  • Siipikarjahallit
  • Hallit ja varastot
  • Pakkaamot
  • Elintarviketilat

Pesemme vaativat kohteet

Mikäli suunnittelet navetan huoltoa, tilaa ensin meiltä pesu ja ajoita huollot pesua seuraaville päiville. Näin huolto on helpompi tehdä ja kaikki huoltoa vaativat kohdat tulevat varmasti esiin.

Tiesitkö että likaiset ilmanvaihtohormit pienentävät ilmanvirtausta jopa 60%? Pesemme ilmanvaihtohormit, korkeat katot, avaamme tukkeutuneet lietekuilut sekä pesemme muut vaativat kohteet tehokkaasti ja turvallisesti.

Pesemme koko Suomessa

Toimimme valtakunnallisesti, joten ota epäröimättä yhteyttä ja pyydä tarjous.

Navettapesun jäljilta on puhdasta

Puhdas navetta on viihtyisä paikka niin eläimille kuin hoitajillekin.

Myös vaativat kohteet puhdistetaan

Korkeapainepesurilla puhdistetuissa ilmanvaihtohormeissa ilma virtaa paremmin.

Seinät ja katot puhtaiksi

Seinät, katot ja lattiat puhdistuvat tehokkaasti korkeapainepesurilla ja kuumalla vedellä.

Lattiapesurilla lattiat siistiksi

Lattiapesurilla saadaan myös pinttyneet lattiat puhtaiksi.

Aiheet

Toiminnot

Ajankohtaista

Faba logo
Faba logo