User icon

Nyheter

Den finländska mjölkboskapsavelns historia i en pärm

Julkaistu 2.5.2023

Den finländska mjölkboskapsavelns historia i en pärm

Boken Kantakirjasta genomiaikaan – suomalainen lypsykarjanjalostus 125 vuotta (från stambok till genomtid – finländsk mjölkboskapsavel i 125 år) berättar om utvecklingen inom avelsverksamheten från de tidigaste dagarna till modern tid. Faba publicerar en intressant bok, med innehåll för alla som är intresserade av förädling av mjölkboskap. Författarna är en framstående grupp inom branschen och man har intervjuat rikligt med olika aktörer inom området. I boken finns också en intressant ”framtidsdel”, där 17 olika sakkännare från olika områden av samhället bedömer mjölkboskapsproduktionens betydelse även i framtiden.

https://faba.fi/tarvikkeet/painotuotteet/kantakirjasta-genomiaikaan-kirja

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo