User icon

Boskapens välfärd

Karjan ja karjanomistajan hyvinvointi on tärkeitä tekijöitä taloudellisesti kannattavan ja tehokkaan kotieläintuotannon aikaansaamisessa. Meillä on tarjolla useita molempien hyvinvointia parantavia palveluita.

Hedelmällisyys

Karjan hyvä hedelmällisyys on avain kannattavaan tuotantoon. Hedelmällisyysneuvota, FabaHELMI-palvelu, SenseTime hyvinvoinnin seuranta auttavat tavoitteiden saavuttamisessa.

Terveys

Ennakoiva terveydenhuolto, sorkkaterveyteen panostaminen tukevat karjan hyvinvointia. Terveystarkkailu mahdollistaa tietoon perustuvan terveysjalostuksen.

DNA-määritykset

Perinnöllisten sairauksien, polveutumisen sekä sekakaksosten hedelmällisyysmääritykset hoituvat sujuvasti FabaLabin kautta.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Korvamerkit

Toimitamme Allflexin ja Stallmästarin virallisia nautojen korvamerkkejä. Valikoimaan kuuluvat DNA-merkit, eMerkit ja perinteiset korvamerkit. Tutustu  valikoimaamme. Tilaukset Minun Maatilani-palvelussa.

Navetta

Navettapesu ja lattioiden uritus parantavat työskentelyympäristön turvallisuutta vja viihtyisyyttä. Hoitoalueratkaisuilla eläinten käsittely saadaan sujuvaksi ja turvalliseksi.

 

 

 

Läs mer
Läs mer
Faba logo
Faba logo