User icon

Uutiset

ProCross-tapahtuma  9. – 10.7.2024 Englannissa

Julkaistu 16.5.2024

ProCross-tapahtuma  9. – 10.7.2024 Englannissa

Heinäkuussa järjestetään ProCross-aiheinen konferenssi Birninghamissa Englannissa. Ohjelmaan sisältyy kaksi tilavierailua, yhden päivän seminaari sekä illallinen. 

Nyt kannattaa lähteä matkaan, mikäli ProCross kiinnostaa. Molemmat tilakohteet ovat saavuttaneet hyviä tuloksia kolmen lypsyrodun risteytysohjelmalla hyödyntäen kunkin rodun vahvuudet. Konferenssin aikana on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia muiden osallistujien kanssa. 

Seminaarin aiheina ovat mm. ProCross-metaanitutkimuksen tulokset, risteytys korkeatuottoisen karjan ratkaisuna, ProCross-eläinten ruokinta. 

Tilaisuuden järjestää VikingGenetics yhdessä ProCross organisaation kanssa. Osallistumismaksun, matkat ja majoituksen ilmoittautujat maksavat itse ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittaudu tapahtumaan ja varaa majoitus: 

https://www.vikinggenetics.uk/contact-us/events/procross-conference 

Lisätietoja 

Pirkko Taurén, pirkko.tauren@faba.fi
Heikki Kirjavainen, heikki.kirjavainen@faba.fi 

 

 

ProCROSS on maailman ainoa tieteellisellä tutkimuksella tuettu risteytysjalostusohjelma. ProCROSS on kolmiroturisteytysohjelma, jossa käytetään VikingRed, VikingHolstein ja Coopex Montbéliarde sonneja. ProCROSSia käytetään monissa korkeatuottoisissa karjoissa Yhdysvalloissa, Hollannissa, Espanjassa, Portugalossa, Englannissa ja monissa muissa maissa. 

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo