Työpaikat

Faba osk on valtakunnallinen palvelu- ja myyntiyritys, jonka ydintoimintaa on karjan tuottavuuden parantaminen. Palveluvalikoimamme kattaa karjan lisääntymisen, jalostamisen ja terveyden parantamisen sekä näitä tukevan tarvike- ja eläinkaupan. Osuuskunnan palveluksessa on n. 350 henkilöä, joista valtaosa toimii seminologeina ja eläinaineksen asiantuntijoina eri puolilla Suomea.

Haemme Hämeen ja Pirkanmaan alueille emolehmätilojen parissa tehtävään asiakastyöhön

Emolehmäasiantuntijaa

Tule mukaan huippuammattilaisten kehittyvään tiimiin! Meillä viihtyvät henkilöt, joille ihmiset ja eläimet ovat tärkeitä. Kehittävänä asiantuntijana olet tärkeässä roolissa edistämässä emolehmätilan kokonaisvaltaista asiakassuhdetta, eläinaineksen hallintaa ja yhä parempaa tuottavuutta.

Työskentelet yhdessä emolehmätilojen kanssa toteuttaen tilalla Faban emolehmätiloille suunnattuja jalostuspalveluita, emolehmätarkkailua sekä eläinvälityspalveluita. Vastaat Faban siemenen ja alkioiden myynnistä sekä lisääntymisen palveluiden tarjonnasta. Markkinointi- ja sidosryhmäyhteistyö kuuluvat myös toimenkuvaasi.

Odotamme sinulta emolehmätilojen liiketoiminnan ymmärrystä, aitoa intoa asiakas- ja myyntityöhön sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Sinulla on työhön sopiva koulutus, esim. AMK-agrologi. Harjoittelu- tai työkokemus emolehmätiloilla tai ulkomailla katsotaan eduksi. Tehtävien hoitamisen kannalta ajokortti on välttämätön. Työhön tarjoamme hyvän perehdytyksen ja jatkokoulutuksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakas- ja kehityspäällikkö Kaisa Sirkko, puh. 0400-614084. Hakemukset ansioluetteloineen 28.1.2022 mennessä sähköpostilla: kaisa.sirkko@faba.fi