Työpaikat

 

Palvelupäällikkö Etelä-Suomen alueelle

Toimit Etelä-Suomeen alueella seminologien esimiehenä, toimipaikkasi on  Vantaan Tikkurilassa. Palvelupäällikkönä vastaat oman alueesi palvelujen kehittämisestä, tuloksesta, asiakas- ja verkostoyhteistyöstä sekä palvelutyön organisoinnista.

Uudistamme toimintaamme ja tarvitsemme sinua osaavan henkilöstömme vetäjäksi. Tiimiisi kuuluu yli 30 ammattitaitoista ja sitoutunutta alansa erikoisosaajaa. Oman tiimisi kanssa autat asiakkaitamme menestymään, joten odotamme sinulta

  • hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • kykyä tulokselliseen henkilöstöjohtamiseen
  • kehittyvien maatilojen toiminnan tuntemista sekä
  • myynnillistä- ja innovatiivista työotetta

Tehtävässä onnistuminen edellyttää maidontuotantotilojen toiminnan tuntemista. Sinulla on osaamista palveluliiketoiminnasta, olet kiinnostunut maatilojen toiminnasta ja haluat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden maitotiloja ja niiden tuottavuutta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, innostava ja organisointikykyinen tiimipelaaja.

Ylempi amk– tai vastaava tutkinto katsotaan eduksi. Työskentely edellyttää ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Marja Eskelinen p. 040-3115100.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 7.8.2019 mennessä Marja Eskeliselle, marja.eskelinen@faba.fi

Tarvitsemme lisää pesijöitä!

Etsimme kovaan joukkoon määräaikaisia ja tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä navettojen ym. pesuun ajalle kesäkuu – marraskuu. Luvassa rehtiä työtä asiakkaiden navetoissa, pitkiä päiviä,lannanhajua, mukavia asiakkaita ja viikoittaisia reissuja ympäri Suomen. Tarjoamme kohtuullisen palkan ja loistavan työporukan.

Tekninen osaaminen (esim. ammattikoulutus sähkö, putki, metallityö tai rakennusalalta) on eduksi, mutta teemme valinnan asenteen perusteella. Lähdemme työhön Siilinjärveltä, jossa huolto ym. työt tehdään.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä tuoteryhmäjohtaja Kalle Leinoon kalle.leino@faba.fi tai 050 395 7171