Työpaikat

Töihin Fabaan?

Tarvikekauppamme kasvaa ja kehittyy. Haemme osaavaa ja innostunutta

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit nautakarjatiloille tarjottavan tarvikekauppamme kehittäjänä ja asiantuntijana. Vastaat Faban tarvikekaupan tuotevalikoiman kehittämisestä, myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta, tuloksesta, verkkokaupan toiminnasta ja logistiikasta. Teet yhteistyötä suomalaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä Faban myynnin ja muun organisaation kanssa.

Tukenasi on vahva seminologi- ja asiantuntijaverkostomme. Omalla panoksellasi vaikutat kehittyvään tuotevalikoimaamme ja autat asiakkaitamme menestymään. Odotamme sinulta

  • tuotehallinnan ja hinnoittelun osaamista
  • hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • kykyä tulokselliseen tuote- ja kampanjajohtamiseen
  • kehittyvien maatilojen toiminnan tuntemista sekä
  • myynnillistä- ja innovatiivista otetta

Tehtävässä onnistuminen edellyttää maidon- ja lihantuotantotilojen toiminnan tuntemista. Sinulla on osaamista tuotteiden hinnoittelusta, kansainvälisestä kaupasta ja sosiaalisen median hyväksikäytöstä. Olet kiinnostunut maatilojen toiminnasta ja haluat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden maitotiloja ja niiden tuottavuutta.

Agronomi, ylempi amk– tai vastaava tutkinto katsotaan eduksi. Työskentely edellyttää ajokorttia. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Tikkurilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Hannu Myllymäki puh 0400 701589.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 12.4.2021 mennessä Hannu Myllymäelle, hannu.myllymaki@faba.fi