Työpaikat

Oletko innostunut esimiestyötä ja tiiminvetämisestä?

Haemme Pohjois-Suomen toiminta-alueelle vastuullisiin esimiestehtäviin

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tule mukaan uudistuvaan tiimiimme johtamaan Pohjois-Suomen seminologipalveluja. Asiakkainasi ovat alueesi karjatilat, joille tarjoamme laajan valikoiman palveluja ja tuotteita. Tehtävässäsi kehität oman tiimisi tekemistä kohti uudenlaista ja aktiivista palvelutoimintaa ja huolehdit asiakkuuksien kehittymisestä.

Toimit aktiivisena ja innoittavana seminologien esimiehenä ja teet tulosta yhdessä myyntitiimien kanssa.

Tässä tehtävässä pääset avainpaikalta johtamaan ja kehittämään palveluliiketoimintaa.

Odotamme sinulta kokemusta ja vahvoja näyttöjä henkilöstöjohtamisesta. Sinulla on ymmärrystä kehittyvien lypsykarjayritysten liiketoiminnasta tai innostusta oppia alaa työn ohessa.

Työssä onnistuminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista myyntiotetta, leadership osaamista, pitkäjänteisyyttä sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Tilakäynnit ja tapahtumat ovat osa työsi arkea.

Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja hakemuksesi 23.6.2022  mennessä, jossa kerrot osaamisestasi ja motivaatiostasi tuoteryhmäjohtaja Marja Eskeliselle marja.eskelinen@faba.fi . Lisätietoja saat Marjalta p: 0403115100

_________________________________________________________

Haemme Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueille emolehmätilojen parissa tehtävään asiakastyöhön

Emolehmäasiantuntijaa

Tule mukaan huippuammattilaisten kehittyvään tiimiin! Meillä viihtyvät henkilöt, joille ihmiset ja eläimet ovat tärkeitä. Kehittävänä asiantuntijana olet tärkeässä roolissa edistämässä emolehmätilan kokonaisvaltaista asiakassuhdetta, eläinaineksen hallintaa ja yhä parempaa tuottavuutta.

Työskentelet yhdessä emolehmätilojen kanssa toteuttaen tilalla Faban emolehmätiloille suunnattuja jalostuspalveluita, emolehmätarkkailua sekä eläinvälityspalveluita. Vastaat Faban siemenen ja alkioiden myynnistä sekä lisääntymisen palveluiden tarjonnasta. Markkinointi- ja sidosryhmäyhteistyö kuuluvat myös toimenkuvaasi.

Odotamme sinulta emolehmätilojen liiketoiminnan ymmärrystä, sujuvaa suomen kielen taitoa, aitoa intoa asiakas- ja myyntityöhön sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Sinulla on työhön sopiva koulutus, esim. AMK-agrologi. Harjoittelu- tai työkokemus emolehmätiloilla tai ulkomailla katsotaan eduksi. Tehtävien hoitamisen kannalta ajokortti on välttämätön. Työhön tarjoamme hyvän perehdytyksen ja jatkokoulutuksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: asiakas- ja kehityspäällikkö Kaisa Sirkko puh. 0400-614084. Hakemukset ansioluetteloineen 31.7.2022 mennessä sähköpostilla: kaisa.sirkko@faba.fi