Työpaikat

Haemme Pohjois-Pohjanmaan sekä Kaakkois-Suomen alueille mielenkiintoiseen asiakastyöhön
 
Eläinaineksen kehittämisen asiantuntijaa
 
Tule mukaan huippuammattilaisten kehittyvään tiimiin. Meillä viihtyvät henkilöt, joille ihmiset ja eläimet ovat tärkeitä. Kehittävänä asiantuntijana olet tärkeässä roolissa edistämässä karjatilan kokonaisvaltaista asiakassuhdetta, eläinaineksen ja hedelmällisyyden hallintaa sekä tuottavuutta.
 
  • Työskentelet yhdessä lypsykarjatilayrittäjien kanssa toteuttaen tilalla Faban jalostuspalveluita sekä eläinvälityspalveluita
  • Vastaat Faban siemenen ja alkioiden myynnistä sekä lisääntymisen ja terveyden palveluiden tarjonnasta
  • Viljelijäkoulutukset sekä markkinointi- ja sidosryhmäyhteistyö kuuluvat myös toimenkuvaasi
Odotamme sinulta lypsykarjayritysten liiketoiminnan ymmärrystä, matemaattista päättelykykyä sekä aitoa intoa asiakas- ja myyntityöhön ja hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Sinulla on työhön sopiva koulutus, esim. AMK-agrologi. Harjoittelu- tai työkokemus ulkomailla katsotaan eduksi. Asemapaikkana Pohjois-Pohjanmaalla on Haapaveden seutu ja Kaakkois-Suomessa Lappeenrannan seutu. Tehtävien hoitamisen kannalta ajokortti on välttämätön. Työhön tarjoamme hyvän perehdytyksen ja jatkokoulutuksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.
 
Lisätietoja tehtävistä antavat: Pohjois-Pohjanmaan osalta asiakaspäällikkö Antti Juntunen, p. 0400 614 092. Kaakkois-Suomen osalta asiakaspäällikkö Kateriina Sjöblom, p 0400 614 068. Hakemukset ansioluetteloineen 18.8.2020 mennessä sähköpostilla: rekry@faba.fi.
 

*******************************************************************************************

VikingGenetics hakee 

Head of Distributor Sales
Myynninjohtaminen – Maailmanlaajuinen – Liiketoiminnan kehitys

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kansainvälisessä, alansa johtavassa yrityksessä? Head of Distributor Sales -roolissa olet osa monikansallista myyntipäällikköjen ryhmää, joka tunnetaan arvopohjaisesta kulttuurista, monimuotoisuudesta ja huolellisuudesta. Taivas on rajana ja päätösprosessit lyhyitä, joten sinulla on mahdollisuus kehittää ja käynnistää omia projekteja sekä vaikuttaa asioihin. Saat myös mahdollisuuden kokea muita kulttuureja ja työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä.

Sinulla tulee olemaan jännittävä avainrooli, jossa vastaat viidestä vientimyyjästä koostuvan myyntitiimin johdosta ja kehityksestä raportoiden Chief Sales & Marketing Officerille. Asetat yksilölliset myyntitavoitteet ja suorituskykymittarit yhteistyössä tiimisi kanssa ja valvot heidän myyntiputkea. Vastaat samalla maailmanlaajuisen jakelumyynnin kehittämisestä ja toiminnasta. Rakennat ja ylläpidät hyviä suhteita jakelijoihin tunnistamalla heidän tarpeensa ja paneutumalla niihin siten, että voit tarjota oikean laaturatkaisun. Ymmärrät, luokittelet ja seuraat myös potentiaalisia markkinamahdollisuuksia ja työskentelet jatkuvassa yhteistyössä jakelijoiden kanssa jakelukanavien optimoimiseksi.

Menestyminen työssä edellyttää sinulta usean vuoden kokemusta monimutkaisesta ratkaisumyynnistä, kokemusta jakelijayhteistytöstä sekä kokemusta monikansallisen yrityksen myynninjohdosta. Tietämys karjanjalostuksesta, tai karjatalouteen liittyvästä liiketoiminnasta, esimerkiksi rehualasta, on eduksi. Lisäksi arvostamme korkeakoulututkintoa myynnin tai markkinoinnin alalta. Sinulla on kokemusta CRM-järjestelmistä ja hallitset sujuvasti sekä puhutun että kirjoitetun englannin kielen.

Eräs menestymisen edellytyksistä on lisäksi se, että olet vahva johtaja ja ajattelet kaupallisesti. Olet motivoiva, inspiroiva ja näytät itse hyvää esimerkkiä. Ominaisuuksiasi ovat integriteetti, päämäärätietoisuus ja sitkeys. Osaat toimia oma-aloitteisesti, hyvin organisoidusti ja tulosohjatusti. Sinulla on paljon energiaa, uskaliaisuutta ja vaikutusvoimaa. Kykenet tekemään päätöksiä myös tiukoissa tilanteissa, ja otat vastuualueesi haltuusi. Sinulla on hyvät viestintä- ja esittelytaidot, ja toimit luontevasti kaikilla tasoilla – sekä muodollisissa että epämuodollisissa ympäristöissä. Työskentelet pitkäjänteisesti ja proaktiivisesti, ja sinua motivoi halu rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Asut kohtuullisen ajomatkan päässä jostakin yrityksen konttoreista, jotka sijaitsevat Hollolassa (Suomi), Skarassa (Ruotsi) ja Randersissa (Tanska), mutta koska työsi on kansainvälinen, voit työskennellä myös kotikonttorista käsin.

Jos olet VikingGeneticsin uusi Head of Distributor Sales, lähetä meille hakemuksesi pikaisesti englanniksi. Saat lisätietoja työpaikasta ottamalla yhteyttä Sensu A/S:n johtajaan John Chalmers Tveitiin, p. +45 20 77 43 33.