Työpaikat

Haemme Ylä-Savon alueelle mielenkiintoiseen asiakastyöhön

Eläinaineksen asiantuntijaa

Tule mukaan huippuammattilaisten kehittyvään tiimiin. Meillä viihtyvät hen­kilöt, joille ihmiset ja eläimet ovat tärkeitä. Kehittävänä asiantuntijana olet tärkeässä roolissa edistämässä karjatilan kokonaisvaltaista asiakassuhdetta, eläinaineksen ja hedelmällisyyden hallintaa sekä tuottavuutta.

  • Työskentelet yhdessä lypsykarjatilayrittäjien kanssa toteuttaen tilalla Faban jalostuspalveluita sekä eläin­välityspalveluita
  • Vastaat Faban siemenen ja alkioiden myynnistä sekä lisääntymisen ja terveyden palveluiden tarjonnasta
  • Viljelijäkoulutukset sekä markkinointi- ja sidosryhmä­yhteistyö kuuluvat myös toimenkuvaasi

Odotamme sinulta lypsykarjayritysten liiketoiminnan ymmär­rystä, matemaattista päättelykykyä sekä aitoa intoa asiakas- ja myyntityöhön ja hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Sinulla on työhön sopiva koulutus, esim. AMK-agrologi. Harjoittelu- tai työkokemus ulko­mailla katsotaan eduksi. Asemapaikkana on Iisalmi. Tehtävien hoitamisen kannalta ajo­kortti on välttämätön. Työhön tarjoamme hyvän perehdytyksen ja jatkokoulutuksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Anita Hyvönen, p. 0400-614061.

Hakemukset ansioluetteloineen 21.6.2021 mennessä sähköpos­tilla: rekry@faba.fi.


Kiinnostaako seminologin työ? Järjestämme  syksyllä 2021

SEMINOLOGIKURSSIN

 
Seminologin työ on monipuolinen kokonaisuus siemennystä, asiakaspalvelua ja neuvontaa. Seminologi on tilan arjen kumppani karjan oikea-aikaisessa lisääntymisessä. Haemme innostuneita karjaihmisiä seminologikurssille. Seminologitöitä on tarjolla eri puolilla Suomea.
 
Seminologina toimiminen edellyttää aitoa kiinnostusta karjankasvatukseen, vahvaa otetta itsenäiseen työhön ja kykyä kohdata erilaisia asiakkaita. Työssä pääsee toteuttamaan asiakkaille monipuolista ja tuottavaa palvelua.
 
Koulutuspohjana esim. agrologi AMK koulutus on eduksi. Arvostamme rohkeaa, dynaamista otetta uusiin haasteisiin. Myynti ja markkinointi eivät ole sinulle vierasta. Aiempi työkokemus nautakarjan parissa on plussaa.
 
Koulutus alkaa syyskuussa 2021 teurastamoharjoituksilla. Sen jälkeen on harjoittelu omalla alueella kokeneen seminologin mukana. Koulutus toteutetaan yhdessä Kpedu:n kanssa.
Seminologikurssi järjestetään syksyllä 2021, alkaen 27.9. HUOM! Varauksella, että koronatilanne sallii teurastamolla harjoittelun.
 
Lisätietoja antaa Jaana Vuolteenaho 040 311 5606
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus:  jaana.vuolteenaho@faba.fi