User icon

TECcare CONTROL vorTEC, 240 ml

TECcare CONTROL vorTEC, 240 ml
Tehokas, pitkävaikutteinen, ekologinen ja täysin biohajoava desinfiointiaine, jossa on erittäin matala kemikaalipitoisuus. vorTEC on pH neutraali, minkä ansiosta se sopii kaikille pinnoille. Tuote ei ole myrkyllinen tai syövyttävä. TECcare Control vorTEC desinfiointiaineella on teho likaisessa ympäristössä. Teho alkaen 10 sekuntia bakteereihin, viruksiin, itiöihin ja alkueläimiin. Tehokas myös esimerkiksi kryptosporidioosin desinfiointiin. Tuotteella on EPA hyväksyntä. Tehokas myös COVID-19 desinfiointiin. 240 ml pullosta saat 10 litraa käyttövalmista tuotetta. 240 ml tiiviste. Sopii Emist sumuttimiin, mutta voi käyttää minkä tahansa desinfiointiaineen tavoin ja sopii käytettäväksi myös muissa pesulaitteissa. Lisäksi sopii myös esim. sorkka-altaisiin. Lisää tuotteesta voit lukea osoitteesta: https://desinfio.fi/

Hinnat

alv0%

/

alv24%

6 kpl


SKU:782001

49,90


Sopimusasiakas:
kirjaudu sisään
nähdäksesi sopimushinnat
Suuria määriä tilatessa
kysy meiltä tarjous.

Salmonella

TECcare Control  on erittäin hyvä vaihtoehto myös salmonellan ehkäisyyn ja saneeraamiseen. Tuote on tutkittu virallisten EN standardien mukaan useisiin eri salmonellakantoihin myös naudoillakin yleisemmin tavattuun Salmonella typhimuriumiin. EN standardin mukainen tehotesti tarkoittaa, että testi on kaikista luotettavin, sillä sen saa tehdä vain viralliset ja akkreditoidut laboratoriot. Standardin mukaisesti toimivat laboratoriot ovat puolueettomia tahoja. TECcare Control on läpäissyt nämä testit orgaanisen lian kanssa, mikä on erityisesti maataloudessa tärkeä tieto, sillä suuri osa perinteisistä desinfiointiaineista läpäisee tehotestejä Puhdas Ympäristö-olosuhteissa eli ilman orgaanista likaa. Maataloudessa orgaanisen lian määrä on suuri ja sitä leijuu myös ilmassa jatkuvasti, joten mikrobisen tehon kannalta tulisi käyttää tuotteita, joilla on mikrobinen teho Likainen Ympäristö-olosuhteissa kuten esim. TECcare.

TECcare Controllin vaikutusaika bakteereille on hyvin nopea. Standardin mukainen teho saadaan 10 sekunnissa orgaanisen lian kanssa.

Arvosana tuotteesta*

Arvostelu tuotteesta*

Nimimerkki*

Sähköposti*

Nimi*

KuvakeKuvausTiedosto
Product document null
Product document KäyttöturvallisuustiedoteKäyttöturvallisuustiedote
Faba logo
Faba logo