Liharotujen käyttö lypsykarjassa – webinaari 22.4. klo 11:00

Tapahtuma-aika: 22.04.2021 - 22.04.2021
Liharotujen käyttöön lypsykarjassa kannattaa uhrata ajatuksia. Suurin osa suomalaisesta naudanlihasta tuotetaan maidontuotantotilojen karjoissa. Miten siis toimia mahdollisimman tuloksekkaasti ja tehokkaasti niin lypsykarjan kehittämisen kuin naudanlihantuotannon kannalta.
Näistä aiheista meille kertovat aiheeseen perhtyneet asiantuntijat.
Kuulemme seuraavat alustukset:
  • Miten hyödyntää liharotu- ja sukupuolilajiteltua siementä lypsykarjassa – tuoteryhmäpäällikkö Pirkko Taurén, Faba
  • Mikä merkitys on lypsykarjojen naudanlihantuotannolla kotimaiselle teurastamoteollisuudelle – aluepäällikkö Tomi Karsikas, Nautasuomi Oy
  • Mitä liharotusonneja lypsykarjassa kannattaa käyttää ja miten hyödyntää Beef Dairy -indeksiä – asiakas- ja kehityspäällikkö Kaisa Sirkko, Faba
Alustusten jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille.
Webinaari on avoin kaikille ja maksuton.
Liity mukaan TÄSTÄ!
Tervetuloa