Nyheter

Kom och jobba med oss!

Andelslaget Faba är ett landsomfattande företag inom service- och försäljning vars kärnverksamhet är att förbättra nötboskapens produktivitet. Vårt serviceutbud omfattar förbättring av nötdjurens reproduktion, avel och hälsa, samt djurhandel och handel av tillbehör som stöder dessa. Andelslaget har ungf. 350 anställda, av vilka största delen arbetar som seminologer och avelsspecialister runtomkring i Finland.

 

Vi söker till Österbottens område

Seminologer

Vi söker entusiastiska boskapsmänniskor till seminologens mångsidiga jobb som utvecklas hela tiden. Seminologens arbetsbild är en mångsidig helhet, som innehåller inseminationer, kundservice och rådgivning. Seminologen är gårdens kompanjon i vardagen angående boskapens reproduktion i rätt tid.

Förutsättningen i seminologarbetet är ett ärligt intresse för boskapsuppfödning, ett starkt grepp i självständigt arbete och i kompetensen att möta olika kunder.

Agroglog- YH som utbildningsgrund räknas som fördel. Vi uppskattar ett modigt och dynamiskt grepp för nya utmaningar. Försäljning och marknadsföring är inte okända för dig. Som fördel ses tidigare arbetserfarenhet inom nötboskap. Vi ordnar utbildning för arbetet.

Utbildningen börjar enligt överenskommelse med teoriundervisningar och praktik i slakteriet. Därefter fortsätter praktiserandet tillsammans med en erfaren seminolog. Utbildningen genomförs tillsammans med Kpedu.

För mer information: Jaana Vuolteenaho tfn. 040-311 5606

Sänd en friformad ansökan senast den 20.12.2021: jaana.vuolteenaho@faba.fi