Jalostusohjelmat

VikingGeneticsin jalostusohjelma

Sonnit periyttävät kaikissa roduissa korkeita maidon pitoisuuksia sekä erinomaisia terveysominaisuuksia. Eläinten koko on kohtuullinen ja rehuhyötysuhde hyvä. Jalostusohjelmasta löytyvät maailman parhaat punaisen rodun sonnit. Pohjoismaisen jalostusohjelman piiriin kuuluu yli 800 000 eläintä.

Lue lisää: www.vikinggenetics.com

Masterrindin jalostusohjelma

Jalostusohjelman pääpaino on tuotoksessa, terveydessä ja kestävyydessä. Sonnien avulla saadaan hyvärakenteisia lehmiä, joilla on korkea tuotos. Käytössä on laajasti myös pohjoisamerikkalaisia sukuja. Masterrindilta on tarjolla laaja valikoima nupoja sukulinjoja sekä loistavia punaisia holstein-sonneja. Masterrindin jalostuspopulaatio perustuu 600 000 rekisteröityyn lypsylehmään.

Lue lisää: www.masterrind.com

Evolutionin jalostusohjelma

Evolutionin sonnit periyttävät keskimääräistä korkeampia, raamikkaita ja lypsytyyppisiä tyttäriä, joilla on erityisen hyvä utarerakenne ja korkeat maitokilot. Holstein-jalostusohjelma on Euroopan suurin koostuen 1,8 miljoonasta lehmästä. Evolutionilta on tarjolla myös pohjoisamerikkalaisia sukuja. Evolution tarjoaa myös blondeja, joiden poikimaominaisuudet on testattu risteytyskäytössä lypsykarjalla. Helposti syntyvillä vasikoilla saa parhaan mahdollisen teurastilin.

Lue lisää: www.evolution-int.com