Laajennussuunnitelma FabaINTO

Navettainvestoinnissa kannattaa panostaa myös eläinten hankintaan, jotta uusi navettasi olisi täynnä tuottoisia ja terveitä lehmiä. Tuottavat lehmät maksavat investointisi tulevaisuudessa.

Eläinten hankinnassa on syytä lähteä ajoissa liikkeelle. Silloin sinulla on paremmat mahdollisuudet valikoida juuri sinun karjasi jalostustavoitteet täyttäviä eläimiä. Usein rakentamisen aikana ei ole kovin paljoa aikaa tai ylimääräisiä voimavaroja hyvien lehmien etsintään.

FabaINTO eläinhankintasuunnitelmalla varmistat, että uusi navettasi lähtee tuottamaan maitoa täydellä teholla. Selkeä laskelma eläinhankinnan kustannuksista auttaa ennakoimaan eläinten hankinnan eli ’työntekijöiden rekrytointikustannukset’ investoinnin kokonaisbudjetissa. Aikataulutetun ja tavoitteellisen eläinhankinnan avulla pystyt säilyttämään karjasi jalostuksellisen tason ja minimoimaan myös tautiriskiä. Ulkoistamalla eläinten hankinnan Faballe helpotat arkeasi kiireen keskellä. FabaINTO täyden palvelun eläinhankinta on palveluksessasi! Ota yhteyttä lähimpään INTO asiantuntijaan!