Vasikoiden hoito

Hyvä vasikka-aines ansaitsee hyvät olosuhteet. Holm & Laue vasikanhoitotuotteet helpottavat työtäsi ja parantavat vasikoiden hyvinvointia.

MilkTaxi tekee ämpärijuotosta helppoa

MilkTaxi -juottovaunu on kätevä ja helpottaa vasikoiden ruokkimista juottoämpäreistä. Se mahdollistaa luotettavan, ikään perustuvan juoton, mikä aiemmin oli mahdollista vain automaattisilla ruokintalaitteilla.

Katso lisää MilkTaxista

CalfExpertin älykkäät juottoautomaatit

CalfExpert-juottoautomaatti kasvavien ja kehittyvien tilojen tarpeisiin, kun halutaan tehostaa vasikoiden juottoa ja panostaa optimaaliseen ruokintaan. Kannattava sijoitus vasikanhoitoon.

Katso lisää CalfExpertistä

Iglut ja yksilölliset vasikkakarsinat

Raitis ilma on hyvä ja terveellinen kasvuympäristö vasikalle. Holm & Laue vasikkakarsinat tarjoavat useita erilaisiin tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja yhden vasikan igluista ja karsinoista tilaviin ryhmäigluihin. Lisäksi saatavana on karsinoihin soveltuvia aitauksia sekä ruokinta-aitoja.

Lue lisää igluista ja vasikkakarsinoista

Laadukkaita vasikanhoitolaitteita Holm&Lauelta

Tuomme maahan ja myymme saksalaisen vasikanhoitolaitteisiin erikoistuneen Holm & Lauen tuotteita. Näistä tunnetuimpia ovat laadukkaat automaattiset vasikoiden juottolaitteet, MilkTaxi-juottovaunut ja erilaiset karsina- ja igluratkaisut.