Kotiinkuljetus

Typpiautomme toimittaa tilatut siemenannokset, tarvikkeet ja typpitäydennyksen säännöllisesti 16, 12, 8 tai jopa 4 viikon välein.

Siemenannokset ja typpi kotiovelle

Halutessasi voit liittyä Faban kotiinkuljetuksen vakiokäyntiasiakkaaksi, jolloin tuomme typpeä säännöllisesti sovitulla käyntivälillä ilman erillistä tilausta. Näin varmistetaan vaivattomasti säiliön ja siellä olevien annosten käyttökunto ilman sulamisen vaaraa.

Lähetämme tekstiviestillä muistutus lähestyvästä kotiinkuljetusviikosta. Viestin jälkeen ehtii tehdä tarvittavat tilaukset annoksista ja tarvikkeista.

Käyntiviikkoa edeltävänä perjantaina tulee tekstiviesti typpiauton saapumispäivästä ja -ajasta noin kahden tunnin tarkkuudella.

Siirrä typpisäiliöstä huolehtiminen meidän asiaksi

Kotiinkuljetuspalvelu on kehitetty asiakkaidemme tarpeisiin. Säännöllisellä kotiinkuljetusrytmillä säiliössä riittää typpi ja kiireaikoina muistutamme tulevasta kuljetusviikosta. Tällöin ehtii vielä tilata tarvitsemansa annokset ja tarvikkeet. Voit myös antaa tilaukset oman asiakasvastaavasi tehtäväksi ja vastuulle.

Jopa ilman lisäkuluja

Kotiinkuljetuksen hinta määräytyy tilatun annosmäärän perusteella. Mukaan lasketaan kaikki annokset. Kun tilaus sisältää vähintään 32 annosta sisältyy kuljetusmaksu annoshintaan. Katso kaikki kotiinkuljetuspalvelun hinnat palveluhinnastosta.

Kotiinkuljetuksen tilaaminen

Selvittääksesi oman typpireittisi, katso lähin seminologityppipysähdyspiste. Kotiinkuljetus onnistuu aina samalla viikolla, kun on seminologien typpitäydennys.

Kotiinkuljetuksen voit tilata Faban verkkokaupasta tekemällä siemenannos-, typpi- ja/tai tarviketilauksen.

Palvelun voi tilata myös jakelusta jakelu@faba.fi tai Marjut Kankaalta p. 040-3115809 marjut.kangas@faba.fi