Inventointi

Tilasäiliön sisällön ja varastolistan ajantasaisuudella on suuri merkitys, annokset löytyvät helposti ja ne saadaan optimaalisesti hyödynnettyä.

Faban inventointipalvelulla tarkoitetaan jalostusasiantuntijan tai seminologin tekemää tilasäiliön sisällön inventointia ja inventoinnin tuloksen tallentamista rekisteriin. Hyödyllisin ajankohta tehdä tilasäiliön inventointi on noin viikko ennen FabaJASUn tekoa, kotiinkuljetusauton saapumista tai uuden käyttölistan tultua voimaan sekä silloin, kun tuntuu, että typpisäiliön järjestyksessä on puutteita tai siemenolkia joutuu etsimään.

Inventoinnilla järjestystä annoksiin

  • tilasäiliön sisällön läpikäynnin ja jokaisessa kanisterissa olevien annosten laskemisen sonneittain ja pakaste-erittäin
  • annosten sijaintitietojen kirjaamiseen säiliökarttaan (kanisteri, sonnin kantakirjanumero, pakaste-erä, oljen väri, merkkioljen väri)
  • tiedon viemisen rekisteriin, josta se on haettavissa asiakkaan hallinnassa olevan säiliön varastokirjanpitoon MinunMaatilani – ohjelman kautta.

Palvelua suorittavat kaikki seminologit sekä jalostusasiantuntijat. Isojen määrien inventointi sujuu parhaiten alkionsiirtoseminologin tekemänä. Silloin on mahdollisuus käyttää apuna lisätyppeä ja erillisastiaa, jossa on helppo käydä sonnit läpi.

Palvelun tilaaminen

Seminologin tekemä säiliön inventointi tilataan päivystyspisteestä työpäivinä. Voit myös kysyä inventoinnista jalostusasiantuntijalta.

Päivystyspisteestä inventointi tilataan normaalina päivystysaikana ja sitä ei voi tilata jälkitilauksena.