User icon

Uutiset

Toteutuvatko sonnivalintasuunnitelmat? – webinaari 4.4. klo 11:00

Julkaistu 2.4.2024

Toteutuvatko sonnivalintasuunnitelmat? – webinaari 4.4. klo 11:00
Lypsyroduilla jalostettavia ominaisuuksia on paljon ja ominaisuuksien tärkeys voi vaihdella karjasta ja karjanomistajasta toiseen. Myös siinä on eroja, minkälaisia sonneja lopulta päädytään käytännössä valitsemaan. Miten ominaisuuksien tärkeys näkyy sonnivalinnoissa? Valitaanko sellaisia sonneja, joita haluttaisiin vaiko jotain muuta – ja mistä syystä?
Tervetuloa mukaan webinaariimme torstaina 4.4.2024 klo 11:00-12:30. Tässä webinaarissa kuulet tutkimustuloksia karjanomistajien sonnivalinnoista sekä karjanomistajan näkemyksiä ja kokemuksia asiasta. Webinaari pohjautuu Faban tuotepäällikkö Elina Paakalan Helsingin yliopistossa tehtyyn väitöstutkimukseen. MMM Elina Paakalan väitöstilaisuus on 19.4.2024.
Aiheesta kertoo tilan näkökulmasta maatalousyrittäjä Eetu Heikkinen Muuruvedeltä.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton.

Liity mukaan TÄSTÄ

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo