Digipalvelut

Jalostuksen verkkopalvelu

Verkkopalvelun kautta näet genomiNTM:t, voit hallita siemenvarastoa (säiliötä),kantakirjatodistukset ovat aina saatavillasi näet parhaat kantakirjatut (lihakarja) ja näet FabaJASU tulosteesi.

Siirry verkkopalveluun

DigiHelmi sähköinen hedelmällisyysraportti

Seuraa karjasi hedelmällisyystilannetta sähköiseltä raportilta silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Valitse raportille karjallesi tärkeimmät tunnusluvut. Voit jakaa ne myös karjasi asiantuntijoiden kanssa. 

Tilaa DigiHelmi hedelmällisyysraportti

FabaBONUS ja laskutustietojen seuranta

Bonuskertymääsi ja kuluvan kuukauden laskutuskertymää sekä meijerilaskun kertymää voit seurata Minun Maatilani -palvelun Faba-valikossa. Toteutuneen meijerilaskutuksen kuukausiyhteenvedot näet 18 kk:n ajalta ja ne ovat käytössäsi myös tulostettavassa muodossa.

Siirry Minun Maatilaani

FabaKUTSU

FabaKUTSU on mobiilisovellus siemennys- ja tiineystarkastustilauksiin. Palvelu on käytettävissä kaikilla älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla. FabaKUTSU sisältää valmiiksi kaikki tarvittavat tiedot eläimistä

Lataa FabaKUTSU

FabaMAPPI

FabaMAPPI on maksuton sähköinen siemennys-, ja terveyskansio, joka korvaa paperiset siemennyskortit. Sähköisestä kortista saat selkeät eläinkohtaiset siemennys- ja poikimatiedot, hoidot ja lääkitykset.

Lataa FabaMAPPI

SorkkaModuuli

SorkkaModuulilla näet karjasi ajantasaisen sorkkaterveystilanteen. Löydät myös yksittäisten eläinten sorkkahoitotiedot, vertaat omaa karjaasi koko maan tilanteeseen ja valitset eläimet, jotka tarvitsevat sorkkahoitoa. SorkkaModuuli löytyy Minun Maatilani Faba-valikosta

Siirry Minun Maatilaani

Genomitestitilaus

Genomitestillä määritetään eläimen jalostusarvo DNA:n avulla. Genomi-indeksit kertovat jo vasikkana millaisia geenejä eläin tulee jättämään jälkeläisilleen. Vauhdita karjasi tavoitteiden toteutumista! Genomitestitilaus tehdään Minun Maatila-ohjelman kautta.

Tee genomitestitilaus

Bisnes+

Bisnes+ tukee tilan johtamista, toiminnan kehittämistä ja tulosten seurantaa. Se kokoaa maatilan johtamiseen tarvittavat tiedot ja tulokset yhteen näkymään. Ajantasainen tieto tuotannostasi ja taloudesta on aina saatavilla ja vertailtavissa muiden tuloksiin.

Siirry Bisnes+:aan

Nautanetti

Oletko ostamassa tai myymässä vasikoita, hiehoja, lehmiä? NautaNetistä löydät sekä lypsyrotuiset että liharotuiset eläimet. Tutustu tarjolla oleviin eläimiin.

Siirry Nautanettiin

Alkiokauppa

Uuden huippueläinaineksen saaminen karjaan on alkioiden avulla helppoa ja tautiturvallista. Alkiokaupassa voit selata tarjolla olevia alkioita.

Siirry Alkiokauppaan

FabaTIETO

FabaTIETO-mobiilipalvelusta saat tietoa kunkin eläimen viimeisimmästä siemennyssonnista, siitä missä typpisäiliön lokerossa käytetyn sonnin siemenannos on sijainnut sekä kappaletiedon jäljellä olevista saman sonnin siemenannoksista

Siirry FabaTIETO

Siemennys- ja terveyskortin tulostus

Voit tulostaa siemennys- ja terveyskortit kätevästi itse verkkopalvelussamme. Palveluun kirjaudutaan viljelijätunnuksilla.

 

Siirry verkkopalveluun