Digipalvelut

Sähköiset palvelut

Jalostuksen verkkopalvelu

Verkkopalvelun kautta näet genomiNTM:t, voit hallita siemenvarastoa (säiliötä),kantakirjatodistukset ovat aina saatavillasi näet parhaat kantakirjatut (lihakarja) ja näet FabaJASU tulosteesi.

Siirry verkkopalveluun

Bisnes+

Bisnes+ tukee tilan johtamista, toiminnan kehittämistä ja tulosten seurantaa. Se kokoaa maatilan johtamiseen tarvittavat tiedot ja tulokset yhteen näkymään. Ajantasainen tieto tuotannostasi ja taloudesta on aina saatavilla ja vertailtavissa muiden tuloksiin.

Siirry Bisnes+:aan

Genomitestitilaus

Genomitestillä määritetään eläimen jalostusarvo DNA:n avulla. Genomi-indeksit kertovat jo vasikkana millaisia geenejä eläin tulee jättämään jälkeläisilleen. Vauhdita karjasi tavoitteiden toteutumista! Genomitestitilaus tehdään Minun Maatila-ohjelman kautta.

Tee genomitestitilaus

Alkiokauppa

Uuden huippueläinaineksen saaminen karjaan on alkioiden avulla helppoa ja tautiturvallista. Alkiokaupassa voit selata tarjolla olevia alkioita. Valitse sopiva alkio karjaasi.

Siirry Alkiokauppaan

Nautanetti

Oletko ostamassa tai myymässä vasikoita, hiehoja, lehmiä? NautaNetistä löydät sekä lypsyrotuiset että liharotuiset eläimet.

Siirry Nautanettiin

Mobiilipalvelut

SorkkaModuuli

SorkkaModuulilla näet karjasi ajantasaisen sorkkaterveystilanteen. Löydät myös yksittäisten eläinten sorkkahoitotiedot, vertaat omaa karjaasi koko maan tilanteeseen ja valitset eläimet, jotka tarvitsevat sorkkahoitoa. SorkkaModuuli löytyy Minun Maatilani Faba-valikosta

Siirry Minun Maatilaani

FabaMAPPI

FabaMAPPI on maksuton sähköinen siemennys-, ja terveyskansio, joka korvaa paperiset siemennyskortit. Sähköisestä kortista saat selkeät eläinkohtaiset siemennys- ja poikimatiedot, hoidot ja lääkitykset.

Lataa FabaMAPPI

FabaKUTSU

FabaKUTSU on mobiilisovellus siemennys- ja tiineystarkastustilauksiin. Palvelu on käytettävissä kaikilla älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla. FabaKUTSU sisältää valmiiksi kaikki tarvittavat tiedot eläimistä

Lataa FabaKUTSU

FabaTIETO

FabaTIETO-mobiilipalvelusta saat tiedon kunkin eläimen viimeisimmästä siemennyssonnista, siitä missä typpisäiliön lokerossa käytetyn sonnin siemenannos on sijainnut sekä kappaletiedon jäljellä olevista saman sonnin siemenannoksista

Siirry FabaTIETO