Desinfiointi

Kilcox Extra

Kilcox Extra on tehokas bakteereja, hiivoja ja viruksia tappava nestemäinen desinfiointiaine eläinsuojien, eläintenhoitovälineiden ja -materiaalien sekä saappaiden desinfiointiin maatiloilla. Tehoaa hyvin myös kokkidioosia ja kryptosporidioosia vastaan. Laimennettua tuotetta voi käyttää desinfioitaville tarvikkeille tai pinnoille esipuhdistuksen jälkeen joko ruiskuttamalla alhaisella paineella tai kastamalla esim. saapasaltaan tavoin.

Vaikuttavat aineet: Kvaternääriset ammoniumyhdisteet, bentsyylialkyylidimetyylikloridit, glutaraali, ja kloorikresoli.

Tappaa bakteereja 0,5-prosenttisena, hiivoja 3,5-prosenttisena ja viruksia 2-prosenttisena.

Vaikutusaika: 30 minuuttia bakteerien ja virusten tuhoamista varten tai 60 minuuttia hiivojen tuhoamista varten.

Käyttölämpötila: vähintään 10 °C

Virex 

Virex on nopeasti tehoava ja ympäristöystävällinen jauhemainen desinfiointiaine, mikä torjuu bakteerien, virusten ja sienien kasvua. Se liukenee helposti veteen ja on käytettävissä erilaisille karjasuojien pinnoille, lattioille, seinille ja työvälineille ja toimii tehokkaasti myös ajoneuvojen, vesilinjojen ja -säiliöiden desinfioinnissa. Virex on turvallinen ihmisille ja eläimille. Voi käyttää ruiskuttamalla alhaisella paineella tai kastamalla esim. saapasaltaan tavoin.

Vaikuttavat aineet: Natriumtroklosiini  ja pentakaliumin bis(peroksidimonosulfaatti)bis(sulfaatti)

Tappaa bakteereja 1-prosenttisena liuoksena ja viruksia 2-prosenttisena liuoksena.

Vaikutusaika 30 minuuttia.

Käyttölämpötila: vähintään 10 °C. 

Virkon S

Virkon S tehoaa hyvin viruksia, bakteereita ja sieniä vastaan. Se on tehokas myös huokoisilla pinnoilla, kovassa vedessä, alhaisessa lämpötilassa ja orgaanisen aineksen yhteydessä. Sopii karjasuojien, pintojen, laitteiden, ajoneuvojen, vedenjakelujärjestelmien ja ilmatilan desinfiointiin. Virkon S on lisäksi erittäin turvallinen, eikä se vaadi erityisiä turvatoimia. Sitä voidaan käyttää myös eläinten läsnäollessa. Virkon S on ympäristöystävällinen ja hajoaa biologisesti. Voi käyttää ruiskuttamalla alhaisella paineella tai kastamalla esim. saapasaltaan tavoin.

Vaikuttavat aineet: pentakalium-bis (peroksidimonosulfaatti)-bis (sulfaatti)

Käytetään yleisesti 1 % liuoksena riippuen kohteesta.

Ultrafoam

Ultrafoam on tehokas, vaahtoava, emäksinen pesunestetiiviste, mikä soveltuu pintojen ja välineiden puhdistukseen kaikissa eläinkasvattamoissa. Toimii myös kovassa vedessä ja matalissa lämpötiloissa (jäätymispiste – 10 °C).  Ultrafoam sitoo ja emulgoi tehokkaasti orgaanisia aineita ja huuhtoutuu helposti.

Korroosionestoaineet suojaavat materiaaleja.

Ainesosat: Natriumhydroksidi, Alkyylipolyglykosidi C8-10 sekä Etyleenidiamiinitetraetikkahappotetranatriumsuola