Desinfiointi

ECO-DET ekologinen yleispuhdistusaine

TECcare ECO-DET on nopeasti biohajoava ja ekologinen yleispuhdistusaine, joka ei biokerry ympäristöön tai pinnoille. Tuotteessa ole VOC-yhdisteitä (haihtuvia yhdisteitä), mikä tarkoittaa, että ympäristövaikutuksia ei ole! ECO-DETiä voidaan käyttää orgaanisille ja epäorgaanisille kasvualustoille. Tuote puhdistaa neutraalissa pH:ssa ja hajottaa öljyroiskeet, rasvaöljyä ja rasvaa, lipidejä, kuivuneet eritetahrat sekä orgaanista ainetta. 1000 ml pullosta saat 10 – 33 litraa käyttövalmista tuotetta. 

  • tehokas, turvallinen, ympäristöystävällinen, riittoisa

 1 l tiiviste. Sopii Emist sumuttimiin.

Osta!

vorTEC – pitkävaikuitteinen ja biohajoava desinfiointiaine

Tehokas, pitkävaikutteinen, ekologinen ja täysin biohajoava desinfiointiaine, jossa on erittäin matala kemikaalipitoisuus. vorTEC on pH neutraali, minkä ansiosta se sopii kaikille pinnoille. Tuote ei ole myrkyllinen tai syövyttävä.  TECcare Control vorTEC desinfiointiaineella on teho likaisessa ympäristössä. Teho alkaen 10 sekuntia bakteereihin, viruksiin, itiöihin ja alkueläimiin. Tehokas myös esimerkiksi kryptosporidioosin desinfiointiin

Tuotteella on EPA hyväksyntä. Tehokas myös COVID-19 desinfiointiin. 240 ml pullosta saat 10 litraa käyttövalmista tuotetta.  

240 ml tiiviste. Sopii Emist sumuttimiin.

Osta!

Reppusumutin

Älykäs elektrostaattinen sumutinlaite, joka tekee kemikaalien levittämisestä nopeaa ja helppoa. Ammattimainen ja kevyt elektrostaattinen reppusumutin EX-7000 on työkalu, jota olet odottanut.

Yksikkö on kompakti ja se on paras vaihtoehto varmistaa tasainen levitys, parempi peittävyys ja pienemmät kemikaali- ja työvoimakustannukset.

Täytä vain 3,1 litran säiliö turvallisella TECcare CONTROL vorTEC ph-neutraalilla vesiliukoisella desinfiointiaineella. Paina liipaisinta ja EX-7000 ryhtyy töihin tuottamalla 360-asteisen tasaisen ja kalvomaisen pinnan taudin aiheuttajia vastaan. Yhdellä säiliöllä saavutetaan noin 1000 – 3000 neliötä desinfioitua pinta-alaa. Sopii ECO-DET ja vorTEC aineille.

Osta!

EPIX360 ™ käsisumutin tekee desinfiointiaineiden levittämisestä helppoa

EPIX360 ™ -Käsikäyttöinen elektrostaattinen sumutinlaite, joka tekee kemikaalien levittämisestä helppoa. EPIX360 on tehokkain kannettava elektrostaattinen sumutinlaite maailmassa. Toimivaksi rakennettu johdoton sumutin on tehokas, kestävä ja tarjoaa markkinoiden parhaan suorituskyvyn – enemmän peittävyyttä, vähemmän jätettä ja parempia tuloksia. Täytä vain 2,3 desin säiliö turvallisella TECcare CONTROL vorTEC ph-neutraalilla vesiliukoisella desinfiointiaineella. Paina liipaisinta ja EPIX360 ryhtyy töihin tuottamalla 360-asteisen tasaisen ja kalvomaisen pinnan taudin aiheuttajia vastaan. Yhdellä säiliöllä saavutetaan noin 100 – 200 neliötä puhdistettua pinta-alaa. Sopii ECO-DET ja vorTEC aineille.

 

Osta!

Kilcox Extra

Kilcox Extra on tehokas bakteereja, hiivoja ja viruksia tappava nestemäinen desinfiointiaine eläinsuojien, eläintenhoitovälineiden ja -materiaalien sekä saappaiden desinfiointiin maatiloilla. Tehoaa hyvin myös kokkidioosia ja kryptosporidioosia vastaan. Laimennettua tuotetta voi käyttää desinfioitaville tarvikkeille tai pinnoille esipuhdistuksen jälkeen joko ruiskuttamalla alhaisella paineella tai kastamalla esim. saapasaltaan tavoin.

Vaikuttavat aineet: Kvaternääriset ammoniumyhdisteet, bentsyylialkyylidimetyylikloridit, glutaraali, ja kloorikresoli.

Tappaa bakteereja 0,5-prosenttisena, hiivoja 3,5-prosenttisena ja viruksia 2-prosenttisena.

Vaikutusaika: 30 minuuttia bakteerien ja virusten tuhoamista varten tai 60 minuuttia hiivojen tuhoamista varten.

Käyttölämpötila: vähintään 10 °C

Virex 

Virex on nopeasti tehoava ja ympäristöystävällinen jauhemainen desinfiointiaine, mikä torjuu bakteerien, virusten ja sienien kasvua. Se liukenee helposti veteen ja on käytettävissä erilaisille karjasuojien pinnoille, lattioille, seinille ja työvälineille ja toimii tehokkaasti myös ajoneuvojen, vesilinjojen ja -säiliöiden desinfioinnissa. Virex on turvallinen ihmisille ja eläimille. Voi käyttää ruiskuttamalla alhaisella paineella tai kastamalla esim. saapasaltaan tavoin.

Vaikuttavat aineet: Natriumtroklosiini  ja pentakaliumin bis(peroksidimonosulfaatti)bis(sulfaatti)

Tappaa bakteereja 1-prosenttisena liuoksena ja viruksia 2-prosenttisena liuoksena.

Vaikutusaika 30 minuuttia.

Käyttölämpötila: vähintään 10 °C. 

Virkon S

Virkon S tehoaa hyvin viruksia, bakteereita ja sieniä vastaan. Se on tehokas myös huokoisilla pinnoilla, kovassa vedessä, alhaisessa lämpötilassa ja orgaanisen aineksen yhteydessä. Sopii karjasuojien, pintojen, laitteiden, ajoneuvojen, vedenjakelujärjestelmien ja ilmatilan desinfiointiin. Virkon S on lisäksi erittäin turvallinen, eikä se vaadi erityisiä turvatoimia. Sitä voidaan käyttää myös eläinten läsnäollessa. Virkon S on ympäristöystävällinen ja hajoaa biologisesti. Voi käyttää ruiskuttamalla alhaisella paineella tai kastamalla esim. saapasaltaan tavoin.

Vaikuttavat aineet: pentakalium-bis (peroksidimonosulfaatti)-bis (sulfaatti)

Käytetään yleisesti 1 % liuoksena riippuen kohteesta.

Ultrafoam

Ultrafoam on tehokas, vaahtoava, emäksinen pesunestetiiviste, mikä soveltuu pintojen ja välineiden puhdistukseen kaikissa eläinkasvattamoissa. Toimii myös kovassa vedessä ja matalissa lämpötiloissa (jäätymispiste – 10 °C).  Ultrafoam sitoo ja emulgoi tehokkaasti orgaanisia aineita ja huuhtoutuu helposti.

Korroosionestoaineet suojaavat materiaaleja.

Ainesosat: Natriumhydroksidi, Alkyylipolyglykosidi C8-10 sekä Etyleenidiamiinitetraetikkahappotetranatriumsuola