Uutiset

Olemme mukana Maatalouskonemessuilla 13.-15.10.2022

Faba on mukana Helsingin Maatalouskonemessuilla lokakuussa. Osastollamme on esillä monipuolisesti ratkaisuja karjan hoitoon ja seurantaan.

Esittelemme mm. runsaasti mielenkiintoa herättäneet AutoHoofClean -sorkkakylpymaton ja Klaux-sorkkahoitotelineen. Osastollamme pääset tutustumaan myös Holm & Lauen MilkTaxi vasikoiden juottovaunuun ja CalfExpert -juottoautomaattiin. Seuraavan tuotantokauden lintujen torjunta kannattaa varmistaa suositulla BirdAlert- lintujenkarkoittimella. Esiteltävinä ovat myös SenseHub-karjan hyvinvoinnin seurantajärjestelmä, Emist ja Echotech -spraylaitteet navetan desinfiointitarpeisiin, ScioCup-mittalaite rehun kuiva-aineen mittaamiseen sekä Kersian monipuoliset täydennysrehut naudoille sekä tavanomaiseen että LUOMU-tuotantoon.

Tervetuloa osastollemme 3f31 Helsingin Messukeskuksen halliin 3.