Uutiset

Elokuun arvostelut toivat uusia nimiä

Holsteinilla arvostelujen kärkipaikan vie VH Naderin poika VH Newyear (ei. VH Bahrain), gNTM arvolla +43. VH Newyear on saatu jo Faban verkkokauppaan myyntiin ja sonni aloittelee sukupuolilajitellun siemenen tuotantoa. VH Newyearin perässä on tuttu VH Swish (VH Spruce x VH Nerd RC), gNTM +42. Uusi mielenkiintoinen uutuus on VH Starwar (Star P RDC x Rio), gNTM +40, joka on vasta aloittelemassa siementuotantoaan.

VH Swish
VH Swish

TOP 10:stä löytyvät myös hetki sitten käyttöön tulleet VH Soladon pojat VH Sadudu (ei. VH Bosman) ja VH Stinger (ei. Barkeeper), joiden molempien gNTM on +39. Siementuotantoaan aloittelevia uutuuksia, joita kannattaa pitää silmällä ovat VH Vilant (Venito x VH Friday), gNTM +38, VH Faruk (VH Finish x VH Ramsey), gNTM +34 ja VH Bentley (VH Benny x Praser), gNTM +31.

VH Stinger
VH Stinger

Nupoissa sonneissa VH Sheik P (Superfly x Adagio P), gNTM +34 pitää hyvän arvostelunsa ja perästä seuraavat VH Namur P (VH Nader x VH Monty P) ja VH Lega P (VH Laval P x VH Soulrun), joilla molemmilla gNTM on +32. Paras homotsygoottinupo sonni on VH Neil PP (Nippon P x VH Monty P), gNTM +30 ja sen perässä gNTM +28 arvolla VH Sage PP (Stick PP x VH Monty P), VH Sasbo PP (Simon P x VH Monty P) sekä VH SlyPPRC (Solitair P Red x Yoyo).

VH Sage PP

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa kärkipaikkansa pitää VH Bahrain (VH Bosman x VH Sergio) NTM-arvolla +35. VH Bahrainilla on jo melkein 3900 tyttären tuotostiedot mukana arvostelussa. Muita hienon arvostelun pitäineitä sonneja ovat VH Brixton (Balisto x VH Mandel), joka pitää arvostelunsa NTM +29 ja VH Hotman (VH Highway x VH Boogie), NTM +28.

VH Bahrainin tytär

 

 

VR Ferman

Elokuun arvosteluissa punaisten sonnien kärkeen nousi suomalainen VR Eicca (VR Error x VR Fanof P), hurjalla gNTM +39 arvollaan. VR Eicca ei ole vielä aloittanut siementuotantoaan. Sen emä lypsää ensimmäistä lypsykauttaan erinomaisilla pitoisuuksilla rasva-% 5,0 ja valkuais-% 4,1. VR Eiccan kasvattaja on Rinne Pasi ja Kuusimo-Rinne Miina Sysmästä.

Perästä seuraa edellinen kärkinimi VR Ferman (VR Fairway x VR Hopla), gNTM +37, josta saadaan kohta ensimmäiset sukupuolilajitellut annokset käyttöön. VR Heinzin (VR Hadberg x VR Funk), gNTM +33 arvostelu laskee hieman, mutta pysyy edelleen erittäin korkealla tasolla.

VR Heinz
VR Heinz

Uusista sonneista aivan kärkipäästä löytyy VR Frape (VR Fuzzy P x VR Happy). gNTM +35, jonka ensimmäisiä annoksia odotetaan huuhtelukäyttöön. Kärjen tuntumasta löytyvät edelleen myös VR Hunken (VR Hagi x VR Filur), gNTM +30 ja VR Fardal (VR Foredal x VR Futari), gNTM +29.

Nupoissa sonneissa kärkipaikkaa pitävät isä ja poika: VR Fuzzy P (VR Fanof P x VR Lazer) ja VR Fritt PP (ei. VR Luke) gNTM arvolla +30. Hieman perässä tulevat nuoret homotsygoottinupot VR Flirt PP (VR Fuzzy P x VR Emir) ja VR Fosu PP (VR Fin PP x VR Luke P), gNTM +28 arvolla.

VR Frit PP

Jälkeläisarvostelluissa VR Froerup (VR Faber x R Fanfare) pitää pintansa, erinomaisella arvostelulla ja NTM +32. Heti perässä tulee VR Vimo (VR Viljar x Rockstar), NTM +31 ja VR Thiago (VR Tuomi x R Haslev), NTM +30.

VR Vimon tytär