Uutiset

Nähdään Farmarissa – tervetuloa osastolle S110

Tartu tarjouksiin Farmarissa

Kesän maatalousalan suurin tapahtuma Farmari-messut järjestetään Mikkelissä 30.6.-2.7.2022. Odotettavissa on tapahtuma, joka kerää yhteen maatalouden eri toimijat, yrittäjät ja sidosryhmät.

Faban osallistuu Farmariin yhteisosastolla ProAgrian, Mtechin ja Bisnes+:n kanssa. Meidät löytää Saimaa Stadium -hallista osastolta S110. Osastollamme pääsee tutustumaan uutuuksiimme ja messujen ajan luvassa mukavia tarjouksia niin siemenestä, urituksesta kuin tarvikkeistakin. Asiantuntijamme odottavat teitä osastolla.

Eläinkentällä järjestetään myös eri rotujen näyttely. Tervetuloa katsomaan myös hienoja lypsy- ja lihakarjan edustajia.

Blondiannoksia ilmaiseksi?
Messuilla kannattaa tarttua sonnitarjoukseen eli kun ostat 20 kpl VikingGeneticsin lypsyrotuisten sonnien (VikingHolstein, VikingRed tai VikingJersey) siemenannoksia, saat 4 kpl blondisonnin (valinnan mukaan VB Rune P tai VB Sebas PP) siemenannosta kaupan päälle. Ostettavat annokset voivat olla myös sukupuolilajiteltuja tai SpermVital-annoksia. Kaupan päälle tulevat blondiannokset ovat normaaleja annoksia.

Uutuuksia sorkkahoitoon!
Tule tutustumaan AutoHoofClean -sorkkakylpymattoon ja Klaux-sorkkahoitotelineeseen, joiden avulla nostat sorkista huolehtimisen uudelle tasolle.

Kiinnostaako MilkTaxi?
MilkTaxi -juottovaunu on kätevä ja työtä helpottava ratkaisu vasikoiden juottamiseksi juottoämpäreistä. Se mahdollistaa luotettavan ikään perustuvan juoton, mikä aiemmin oli mahdollista vain automaattisilla syöttölaitteilla. Tule tutustumaan Holm&Lauen edistyksellisiin ruokintaratkaisuihin. Farmarissa tilattuihin MilkTaxi ja CalfExpert laitetilauksiin saat etuna maksuttoman rahdin (etu jopa 200 euroa)

Bioturva kuntoon tehokkailla desinfiointituotteilla
Faban verkkokaupassa on monipuolinen valikoima erilaisia desinfiointituotteita. Ostaessasi Emist Epix360 -käsisumuttimen tai Emist EX700 -reppumallisen desinfiointilaitteen saat kaupan päälle veloituksetta desinfiointiaineen ja puhdistusaineen. Kaupan päälle tulevat tuotteet hyvitetään laskutuksen yhteydessä. Valitse siis normaalihintaiset tuotteet mukaan ostoskoriin samalla, kun ostat laitteen.

Navetat puhtaiksi ja lattiat turvallisiksi
Navetta tummuu ja likaantuu vuosien kuluessa. Faban pesupalvelu on nopein tapa saada navetta puhtaaksi. Jos teet pesutilauksen heinäkuun loppuun mennessä, pesutyö maksaa 79,2 € / tunti + matkakulut ja polttoaineet. (Normaalihinta 88 €/tunti + matkakulut ja polttoaineet. Tiedustelut ja tilaukset: Jaakko Rusanen,  040 3115710 tai jaakko.rusanen@faba.fi

Urittaminen on edullisin tapa poistaa lattioiden liukkaus. Farmari- messuilla se on entistäkin edullisempaa! Jos teet uritustilauksen heinäkuun loppuun mennessä, uritus maksaa 4,95 €/m2 + käyntimaksu 300 €. (Normaalihinta 5,5 €/m2 + käyntimaksu 300 €). Tiedustelut ja tilaukset: Jaakko Rusanen,  040 3115710 tai jaakko.rusanen@faba.fi.

Tarjoukset voimassa vain Farmari-messujen ajan.

Lisätietoa messuista: www.farmari.fi