Uutiset

Toukokuun arvostelussa uusia tulokkaita kärkeen

VH Swish (VH Spruce x VH Nerd RC) nousi toukokuun arvosteluissa kärkisonniksi, uskomattomalla genomiarvollaan +47. Heti perässä tulevat tutummat, arvosteluaan nostanut kuvassa oleva VH Nader (Norland x VH Ramis) gNTM +42 ja VH Bleech (Builder P x All-Star), gNTM +41. Erittäin kovia pitoisuussonneja kaikki.

VH Bleech, gNTM +41.

VH Fillman (Felix x VH Brixton) jatkaa kärjen tuntumassa genomiarvolla +40 ja muita tutumpia kärkipään sonneja ovat myös VH Benny (VH Bueno x VH Lomee), gNTM +39 ja VH Lega P (VH Laval P x VH Soulrun), gNTM +38. Nämä kaikki löytyvät jo Faban verkkokaupasta.

VH Fillman, gNTM +40.

Muita kiinnostavia kärkipään sonneja ovat esimerkiksi saksalaiset VH-sonnit VH Funen (Freemax x Resolve), gNTM +38 ja VH Bertram (Bellwether x Agronaut) gNTM +36. Aivan kärjen tuntumassa on myös suomalaiset sonnit VH Bubble (VH Bueno x VH Beta), gNTM +36 ja VH Cascade (VH Cassidy x VH Nexus) gNTM +36.

VH Bernellin, NTM +27, tytär.

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa edelleen korkealla ovat VH Beiting (Balisto x XMas) NTM +28, 2233 tyttären tiedoilla, VH Bernell (Bube x VH Salomon) NTM +27, 4838 tyttären tiedoilla ja Praser (Penmanship x Bay) NTM +26, 1668 tyttären tiedoilla.

Punaisissa uusi nimi valtasi kärkipaikan

VR Vesty, gNTM +41.

VR Vesty on uusi nimi, joka dominoi listan kärkeä. VR Vesty (VR Vimo x VR Froberg), gNTM +41, on äärimmäisen kova tuotossonni (132), jolla on hienon rakenteen lisäksi erinomainen lypsettävyys. Tutumpi kärkipäästä löytyvä sonni on VR Fuzzy P (VR Fanof P x VR Lazer), joka nosti arvosteluaan, gNTM + 36. Uusina niminä listan kärkipäästä löytyvät VR Usvan pojat VR Upway (EI: VR Viljar), gNTM +36 ja VR Uppura (EI: VR Figarol), gNTM +34.

VR Fuzzy P, gNTM +36.

Jo tutuksi tulleet sonnit VR Bisou (VR Bourne x VR Hattrick), gNTM +32, VR Fortess (VR Fabu x VR Thiago), gNTM +32 ja VR Ung (VR Up x VR Fiat), gNTM +32 löytyvät edelleen korkealla listalta. Nämä sonnit kuuluvat myös Faban verkkokaupan valikoimaan.

Nupoissa sonneissa VR Fuzzy P:n lisäksi hienolla arvostelulla jatkavat VR Fanof P:n pojista VR Facit P (EI: VR Lazer), gNTM +31, VR Flair P (EI: VR Viper), gNTM +31 ja VR Fadil P (EI: VR Wonder), gNTM +30. Lisäksi erisukuiset nupot VR Haval P (VR High P x VR Flux), gNTM +28 ja VR Vic P (VR Venom x VR Wookie), gNTM +22.

VR Froerupin, NTM +37, tytär.

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa VR Froerup (VR Faber x R Fanfare) nosti arvosteluaan ja nousi samalla jälkeläisarvosteltujen sonnien kärkeen, NTM +37. VR Thiago (VR Tuomi x R Haslev) NTM +34 piti myös hyvin arvostelunsa. VR Yves (P.Yllyke x G Edbo) nosti arvosteluaan NTM +30. Nämä jälkeläisarvostellut sonnit löytyvät myös verkkokaupasta.