Webinaarit

Liharotujen käyttö lypsykarjassa

Liharotujen käyttöön lypsykarjassa kannattaa uhrata ajatuksia. Suurin osa suomalaisesta naudanlihasta tuotetaan maidontuotantotilojen karjoissa. Miten siis toimia mahdollisimman tuloksekkaasti ja tehokkaasti niin lypsykarjan kehittämisen kuin naudanlihantuotannon kannalta.
Katso 22.4.2021 pidetyn webinaarin tallenne.
Tallenteella kuulemme seuraavat alustukset:
  • Miten hyödyntää liharotu- ja sukupuolilajiteltua siementä lypsykarjassa – tuoteryhmäpäällikkö Pirkko Taurén, Faba
  • Mikä merkitys on lypsykarjojen naudanlihantuotannolla kotimaiselle teurastamoteollisuudelle – aluepäällikkö Tomi Karsikas, Nautasuomi Oy
  • Mitä liharotusonneja lypsykarjassa kannattaa käyttää ja miten hyödyntää Beef Dairy -indeksiä – asiakas- ja kehityspäällikkö Kaisa Sirkko, Faba