Uutiset

Painetut siemennyskortit digiaikaan

Painetut siemennys- ja terveyskortit ovat muuttuneet maksullisiksi vuonna 2021. Nyt on hyvä aika siirtyä käyttämään sähköistä ja ympäristöystävällistä siemennys- ja terveyskansiota FabaMAPPIa!
FabaMAPPI on maksuton, sähköinen siemennys- ja terveyskansiopalvelu, josta löydät kattavasti koko karjan eläinten tiedot. Sovelluksen mobiiliversio on käytettävissä missä tahansa, ja FabaMAPPIlla voit halutessasi korvata paperiset siemennyskortit kokonaan.

Mikäli haluat luopua maksullisista siemennyskorteista, peruutuspainikkeen löydät FabaMOBIILIn (https://fabaweb.mloy.fi/fa-baapp/#!/settings) alalaidasta.

Jos haluat saada paperiset siemennyskortit jatkossakin, sinun ei tarvitse tehdä mitään: kortit saapuvat jatkossa tuttuun tapaan ja ne laskutetaan erikseen.
Lisätietoa siemennyskorteista: Faban asiakaspalvelu, puh. 020 747 2020 tai sähköpostitse siemennyskorttitilaukset@faba.fi tai https://faba.fi/sahkoinen-siemennyskansio, josta löytyy myös linkki korttien omatoimiseen tulostamiseen.

Ota käyttöön monipuolinen FabaMAPPI

FabaMAPPI on sähköinen siemennys- ja ter-veyskansio, josta löytyy kaikille tilan eläimille oma eläinkortti siemennys- ja hoitotietoineen.
FabaMAPPI toimii kaikilla laitteilla. Ota palvelu käyttöön: https://fabaweb.mloy.fi/fabaapp/#!/