Uutiset

Oikeat asiakastiedot palvelun varmistamiseksi

Faba varmistaa, että palvelun tuottamiseen on käytössä oikeat asiakas- ja karjatiedot.

Olemme lähettäneet asiakkaille asiakkuussopimuksen nimellä olevan asiakirjan tarkistettavaksi ja allekirjoitettavaksi. Asiakirja tulee sähköpostilla Sopimustieto-lähettäjältä. Asiakkaan saamassa viestissä pyydetään tarkistamaan, että liitteenä olevassa sopimuksessa on oikeat tiedot ja allekirjoittamaan sopimus sähköisesti.

Asiakkuussopimus on asiakkaan ja Faban välinen asiakirja, jossa määritellään asiakkaan (tilan) ja palvelun tuottajan (Faban) yhteistyöhön liittyvät tietojen käyttö ja toimitusehdot. Asiakkuussopimuksella varmistamme, että Faballa on käytössään oikeat  yritystiedot, yhteystiedot ja lupa käyttää asiakkaan karjatietoa palvelun toteuttamiseen. Yleisen tietosuojakäytännön ja hyvän kauppatavan mukaisesti on tärkeää, että meillä on käytössä oikeat asiakastiedot palvelun toteuttamiseksi.

Lisätietoa antaa Faban asiakaspalvelu:  asiakaspalvelu@faba.fi tai 020 747 2025 (ma-pe klo 9-15)