Uutiset

Helmikuun hohdokkaimmat johtotähdet VH Bleech ja VR Fanof P

VH Bleech (Builder P x All-Star) on holsteinin uusin kärkinimi erinomaisella genomiarvollaan +43 (kuvassa). Heti kärjen tuntumassa paikkansa pitävät tutummat VH Nader (Norland x VH Ramis), gNTM +40, ja VH Fillman (Felix x VH Brixton), gNTM +39. Kaikki erinomaisia tuotossonneja.

Muita mielenkiintoisia kärkipään sonneja ovat VH Benny (VH Bueno x VH Lomee), gNTM +38, VH Brooklyn (VH ByNalle x Silver), gNTM +36, ja VH Bohemy. VH Bohemy (VH Burash x VH Scout), gNTM + 35, on edelleen rehunsäästöindeksiltään (122) paras sonni.

VH Fillman

Uusia kovia nimiä ovat esimerkiksi VH Zinedin (Zekon x Bandares), gNTM +35, VH Dino P (Dream PRC x VH Pogba P), gNTM +34, VH Seo PRC (SolitairPR x Finder), gNTM +33, ja VH Ascari (VH Alberta x VH Pogba P), gNTM +31. Kaikki nämä löytyvät jo Faban verkkokaupasta.

VH Heat PP

Edellä mainittujen uusien nupojen lisäksi entuudestaan tutut nupot sonnit pitävät hienosti korkean tasonsa. VH Harry P (Hotspot P x Jetset), gNTM +33, VH Hilmar P (Hotspot P x Charley), gNTM +31 ja VH Heat PP (Hotspot P x VH Comxa P), gNTM +26.

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa Praser (Penmanship x Bay MVP) säilyttää arvonsa, NTM +26, arvostelun perustuessa 850 tyttären tietoihin ja nupo VH Monty P (Milford P x Balisto) nousee NTM +20, 2650 tyttären tietoihin perustuen.

Punaisissa valta ei vielä vaihtunut

Uuden listan kärkipäästä löytyy edelleen useita VR Fanof P:n poikia: VR Fuzzy P (EI: VR Lazer), gNTM +35, VR Flair P (EI: VR Viper), gNTM+32, VR Facit P (EI: VR Lazer), gNTM +31, VR Fadil P (EI: VR Wonder) gNTM + 31. Koko poikajoukko on nupoja. Lisäksi kärjen tuntumassa ovat sonnit VR Ung (VR Up x VR Fiat), gNTM +34, VR Fortess (VR Fabu x VR Thiago) gNTM +34, ja VR Foredal (VR Fabu x VR Hattrick) gNTM +29. VR Fortessin utareterveys (126) on mainitsemisen arvoinen.

Uusista mielenkiintoisista tuttavuuksista esimerkiksi VR Hakvinin (VR Hakon x VR Birka), gNTM +30, arvostelu on tasainen ja sonni sopii varmasti laajaan käyttöön. VR Boozt (VR Best x VR Lumia) gNTM +28 on erinomainen sonni utarerakenteessa (126) ja erisukuinen VR Error (VR Elektro x VR Sumakki) gNTM +27 kannattaa pistää myös merkille.

VR Fin PP

Listan kärkipään VR Fanof P:n poikien lisäksi nupoja ovat VR Fargo P (EI: Horton) gNTM +28 ja homotsygoottinupo VR Fin PP (EI: VR Wonder) gNTM +25.

Siementuotantonsa juuri aloittaneita nupoja sonneja ovat VR Haval P (VR High P x VR Flux), gNTM 27 sekä VR Vuk P (VR Vigil P x VR Birka) gNTM +27. Huomionarvoista on, että näiden sonnien taustalla ei ole ollenkaan VR Flake P:tä.

VR Flair P

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa VR Thiago (VR Tuomi x R Haslev), pitää edelleen ylivoimaisen kärkisijan NTM-arvolla +36. Heti perässä on VR Froerup (VR Faber x Fanfare) NTM +33 ja VR Faabeli (VR Fimbe x A Linne) NTM +29. Myös VR Faabelin poika VR Futari (EI: VR Sampo) nousi arvosteluissa NTM +22. VR Filur (VR Fonseca x VR Uudin) piti arvostelunsa, NTM +20.