Uutiset

Vasikanhoitolaitteet Faban tarvikevalikoimaan – maahantuontisopimus Holm & Lauen kanssa

Faba on tehnyt maahantuontisopimuksen saksalaisen vasikanhoitolaitteisiin erikoistuneen Holm & Laue yrityksen kanssa. Holm & Lauen tuotteita ovat automaattiset vasikoiden juottolaitteet, MilkTaksit, erilaiset karsina- ja igluratkaisut sekä muut vasikoiden alkukasvatukseen liittyvät tuotteet. Maahantuonti siirtyy Faballe Tmi Veijo Uusitalolta, jonka kanssa on sovittu ylimenokauden yhteistyöstä.

Vasikanhoitotuotteet ovat luonnollinen laajennus Faban tarvikemyynnin valikoimaan. Vasikan hyvä alkukasvatus on erittäin merkityksellistä sen elämän myöhemmissä vaiheissa. Vasikan ensimmäisen kuuden elinviikon aikana tehtyjen hoitokertojen määrällä on selkeä yhteys hiehon poikimaikään ja myös siemennysmääriin. Vasikan hyvä päiväkasvu on myös suoraan verrannollinen yksilön teoreettiseen maidontuotantomäärään – 100 g lisäys päiväkasvussa ensimmäisen 8 viikon aikana vastaa noin 110 kg EKM lisäystä maidontuotantoon.

– Uusi tarvikemyynnin tuoteryhmä ja Holm & Lauen vasikkatuotteet sopivat erinomaisesti Faban tavoitteisiin hyvien ja kestävien lypsylehmien kasvattamisessa, toteaa tuoteryhmäjohtaja Hannu Myllymäki.

Faba kouluttaa teknisen myynnin asiantuntijat Holm & Laue laiteratkaisuihin loka-marraskuun aikana.

Lisätietoja:

tuoteryhmäjohtaja Hannu Myllymäki, hannu.myllymaki@faba.fi, p. 0400 701 589
tuoteryhmäpäällikkö Kati Ramsay, kati.ramsay@faba.fi, puh. 040 311 5626