Uutiset

Dokumenttipankki+ on nyt kaikille Bisnes+:n asiakkaille pysyvästi maksuton!

Dokumenttipankki poistuu ja jatkossa käytössä on vain Dokumenttipankki+. Vanhoilta ja uusilta asiakkailta ei siten enää veloiteta lisenssimaksuja.

Dokumenttipankki+:ssa säilytät kaikki tilan tärkeät dokumentit tietoturvallisesti. Dokumenttipankissa dokumentit saa järjesteltyä selkeään kansiorakenteeseen, jota voi käyttää yhtä sujuvasti sekä tietokoneelta että mobiilisti. Dokumentit ovat helposti löydettävissä esimerkiksi tukitarkastuksessa. Haluamiaan dokumentteja voi jakaa asiantuntijoiden kanssa ja myös asiantuntijat voivat tallentaa asiakirjoja dokumenttipankkiin, mikä helpottaa yhteistyötä.

Dokumenteille voi myös asettaa muistutuksen esimerkiksi, kun kasvinsuojelututkinto tulee uusia. Siellä säilyvät hyvin myös esim. sorkkahoitolistat sekä lietteenajon kirjanpito.

Dokumenttipankki+ on yksi maatilan johtamisen työkalun, Bisnes+:n toimintoja. Jatkuvasti täydentyvä palvelu kokoaa johtamiseen ja päätöksentekoon tarvittavan tiedon helposti jäsenneltynä, havainnollisena ja nopeasti silmäiltävässä muodossa.

Ota maksuton Bisnes+ käyttöön kirjautumalla Minun Maatilani-tunnuksilla Minun Maatilani-palveluun ja hyväksymällä käyttöehdot: www.minunmaatilani.fi/bisnesplus

Jos sinulla ei ole Minun Maatilani-tunnuksia, voit rekisteröityä palveluun ja saat tunnukset maksutta käyttöösi. Bisnes+:n käyttäminen ei edellytä Minun Maatilani-ohjelmistojen ostamista.