Uutiset

Maatilojen johtamiseen kaivattua tukea – Bisnes+ kokoaa ammattitiedon yhteen paikkaan

Bisnes+ kokoaa maatilan johtamisen yhteen paikkaan ja tarjoaa maatilan johtamisen ammattitietoa. Bisnes+:n uusina osioina avautuu 22.9.2020 Tietoa ja Oppia, Tilan tiedot ja näkyvyyttä Bisnes+:n kumppaneille. Lisäksi uusina asioina on kasvintuotannon tuottoarvio.

Tietoa ja Oppia -kokonaisuus sisältää artikkeleita, podcasteja ja videoita maatilan johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

  • Tilan tiedot -osio kokoaa keskeiset tunnusluvut helposti silmäiltäväksi. Esimerkiksi kasvintuotannon tuottoarviolla voi laskea tuottoarviot kasveittain joko tila- tai hehtaarikohtaisesti. Oletusarvot tulevat tietokannasta ja niitä voi muokata, kuvaa Bisnes+:n toimitusjohtaja Markku Brummer.

Tietoa ja oppia -osion tuottajina ovat laajasti kaikki Bisnes+:n kumppanit, jotka tarjoavat alan uusinta tietoa  maatilayrittäjille. Hakutoiminnoilla saa nopeasti esille aineistoja, joita ei ole saatavissa vapaasti netistä.

Pysy ajan tasalla ja kehitä osaamista

Etusivulta löytyvät nyt entistä monipuolisempana tietoa maatilayrittäjälle tärkeistä päivämääristä.  Osio kertoo kaikki olennaiset ja mielenkiintoiset tapahtumat, näyttelyt, valmennukset, webinaarit ja seminaarit. Osion avulla pysyy ajan tasalla, mitä mahdollisuuksia on kehittää omaa osaamistaan ja mihin kannattaa osallistua.

Lisäksi uutuutena tulee Bisnes+ kumppanit ovat näkyvästi esillä. Bisnes+ tarjoaa digitaalisen palvelualustan ja verkoston alan toimijoille. Jokaisella kumppanilla on oma Bisnes+ Kylttinsä, joita selaamalla saa sisältöä maatilan johtamiseen.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Bisnes+ ei ole kerralla valmis, vaan se täydentyy koko ajan uusilla ominaisuuksilla ja palveluilla eri toimialojen yrittäjille. – Tulossa on loppuvuonna vielä työvälineitä johtamiseen: mittareita, tuloksia ja selkeä koonti tavoitteista. Laajentuva kumppanuusjoukko takaa sen, että palvelut monipuolistuvat ja alan keskeisin tieto johtamisesta löytyy yhdestä paikasta Bisnes+:sta, sanoo Brummer.

Miten käyttöön?

Bisnes+:n uudet palvelut ovat maksutta käytössä käyttöehdot hyväksyneillä käyttäjillä. Palveluun voi kirjautua, joko Minun Maatilani -tunnuksilla tai rekisteröityä palveluun ja saa omat tunnukset maksutta.

Kirjautumisosoite:  www.minunmaatilani.fi/bisnesplus

Lue usein kysytyt kysymykset Bisnes+:sta täältä: www.tutustu.bisnesplus.fi/UKK

Lisätietoja

Markku Brummer, Bisnes+ Oy, toimitusjohtaja, puhelin 0400 555 757, markku.brummer@bisnesplus.fi