Uutiset

Toukokuun tähdet – VR Fanof P ja VH Nader

VR Fanof P:n juhlaa

Toukokuun NAV-arvostelun ehdoton kunkku on VR Fanof P (VR Flake P x VR Ejstrup), gNTM +35. Se on kuudentena, mutta sen kolme poikaa sijoittui nyt seitsemän parhaan joukkoon. Pojat VR Fuzzy P (ei. VR Lazer), gNTM +40, VR Facit P (ei. VR Lazer), gNTM +36, ja VR Fargo P (ei. VR Horton), gNTM +35, tulevat vuoden ikään vasta kesä- heinäkuussa.Jälkeläisarvostellut VR Froerup ja VR Thiago pitävät asemansa ykkös- ja kolmossijoillaan. Kärkikymmenikköön kiilaavat VR Heeman (VR Hashtag x VR Fonseca), gNTM +35, ja VR Fortess (VR Fabu x VR Thiago), gNTM +34.Uusia ja jo verkkokauppaan tulleita sonneja edustavat VR Ung (VR Up x VR Fiat), gNTM +36, ja VR Bisou (VR Bourne x VR Hattrick), gNTM +31.

VR Ung

Uusi VikingHolstein tähti – VH Nader

VH Nader (Norland x VH Ramis ), gNTM +44, on kerrassaan upea ilmestys. Mahtava tuotos, hyvä terveys ja hedelmällisyys, toimiva rakenne, huippukestävyys ja päälle vielä valtavirrasta poikkeava suku. Toinen ilonaihe on Janne Näsin karjassa Syntynyt VH Brooklyn (VH ByNalle x Silver), gNTM +38. Sen vahvuudet ovat hieno luonne, kestävyys ja upea rakenne. Utare on peräti 131. Muita esille nostettavia uutuuksia ovat VH Declan (VH Deco RC x Battlecry), gNTM +33,  VH Stool (Skywalker x Pledge), gNTM +39, VH Buckard (Barkeeper x Nilson) NTM +38, VH Yngvar (Yoder x Dozer), gNTM +38, VH Baboon (Benz x Barcley), gNTM+37, VH Harry P (Hotspot P x Jetset), gNTM +37, VH Haldur (VH Hutney x VH Bolus), gNTM +36, ja VH Borre (VH Bahrain x Bookem), gNTM +35.

VH Nader

VH Harry P:n lisäksi joukosta löytyy hienoja heterotsygoottinupoja: VH Hilmar P (Hotspot P x Charley), NTM +34, VH Mario P (VH Monty P x VH Cosmo), gNTM +30, VH Markos P (VH Monty P x Abel), gNTM +27, ja VH Saki P (VH Snake x Powerball), gNTM +26. Vain muutama piste alempaa löytyy kovatasoisia homotsygootteja: VH Mint PP (VH Monty P x Chipper P). gNTM +23, VH Heat PP (Hotspot P x VH Comxa P), gNTM +27, ja VH Hound PP (Hotspot P x Charley), gNTM +25.

Jälkeläisarvosteltujen sonnien joukko on nyt todella vahva.  VH Bosman (Balisto x G-Force), NTM +35, on kärjessä ja perässä tulevat VH Oggy (VH Odense x G-Force), NTM +33, ja huippumenestykseen muun muassa Hollannissa yltänyt VH Bernell (Bube x VH Salomon), NTM +31. Muita kärkipään vanhoja herroja ovat VH Manfolk (VH Mozart x D Jul), NTM +30, VH Brook (Balisto x Denim), NTM +30, VH Broback (Balisto x VH Mandel), NTM +28, ja VH Sparky (VH Suarez x VH Salomon), NTM +23.

Uusi käyttölista astuu voimaan 1.6.2020. Uutuuksia tulee verkkokauppaan sitä mukaan, kun sonneista saadaan riittävästi annoksia.