Uutiset

Bisnes+ nyt Minun Maatilani etusivulla – monipuoliset palvelut helposti käytössäsi

Minun Maatilani -palvelujen kokonaisuutta on uudistettu tuomalla tilan johtamista tukeva Bisnes+ Minun Maatilani -sivuston etusivuksi. Uudistuksen jälkeen Minun Maatilani käyttäjät tulevat kirjautuessaan uudelle Bisnes+ etusivulle, mikä koostuu aiempaa monipuolisemmista tilan hallintaan liittyvistä kokonaisuuksista.   

Bisnes+ on maatilajohtamisen työkalu, joka on muuttanut Minun Maatilani ohjelmistosivujen etusivuksi. Uusi etusivu näyttää yhdellä silmäyksellä maatilayrityksen tärkeimmät tulokset ja mittarit. Mittarit kuvaavat esimerkiksi tilan eläinainesta, nautojen sorkkaterveyttä ja tuotosseurannan tietoja. Käyttäjä voi valita haluamansa mittarit omalle etusivulleen. Mittariston visualisoimat tiedot kootaan Faban ja ProAgrian palveluiden sekä Minun Maatilani –ohjelmiston tuottamista tiedoista ja etusivulta pääsee näppärästi näiden toimijoiden sähköisiin palveluihin ja ohjelmistoihin. Uudistuksen myötä etusivulta löytyvät myös asiantuntijoiden yhteystiedot, kalenteri ja Dokumenttipankki. Asiakas voi kirjautua uudelle etusivulle Faban tai ProAgrian verkkopalvelujen tai Minun Maatilani –ohjelmiston tunnuksilla

Bisnes+ näyttää:

  • Tärkeät päivämäärät -toiminto tuo käyttöösi Maatalouskalenterin sähköisesti. Käyttäjänä voit myös itse asettaa päiväkohtaisia muistiinpanoja sekä muistutuksia. Oma muistutusmerkintä hälyttää kahta päivää aikaisemmin.
  • Tulokset ja mittarit. Täältä löytyy tilan johtamisen kannalta hyödyllisiä mittareita toiminnan eri osa-alueista maito- ja kasvitiloille. Oman tilasi tietojen lisäksi saat vertailutietoa muihin tiloihin.
  • Asiantuntijani -palvelusta löytyvät oman tilan Faban ja ProAgrian asiantuntijatiimin henkilöt yhteystietoineen. Klikkaamalla yhteystietoa voi suoraan soittaa tai lähettää sähköpostia. Lisäksi käyttäjä voi siirtyä Faban ja ProAgrian asiantuntijahakuun palvelusta löytyvien linkkien kautta.
  • Dokumenttipankki -palvelu on tarkoitettu maatilojen dokumenttien hallintaan. Palvelusta on olemassa sekä maksullinen että maksuton versio. Maksuton versio on avoin kaikille käyttäjille ja se kokoaa tilan asiantuntijoiden tallentamat dokumentit yhteen helposti löydettävään paikkaan. Maksullisessa Dokumenttipankki+ -versiossa käyttäjä pääsee itse tallentamaan ja päivittämään yrityksensä asiakirjoja, ja ne ovat jaettavissa myös oman asiantuntijan kanssa.
  • Huomautukset –listauksesta löytyy kootusti etusivun eri osioiden tärkeät huomautukset ja muistutukset (Dokumenttipankki+, Tulokset ja mittarit, Tärkeät päivämäärät).
  • Ajankohtaista ja uutiset –osiosta löytyy mm. ProAgrian ja Faban ajankohtaisia asioita sekä Maaseudun Tulevaisuuden uutisvirta.

Bisines+ tarjoamat ominaisuudet saat käyttöösi helposti

Palveluun kirjaudutaan edelleen tutun www.minunmaatilani.fi etusivun kirjautumislinkin kautta.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa uudistuksen (18.5.) jälkeen Minun Maatilani -palveluun sinua pyydetään hyväksymään Bisnes+ -käyttöehdot. Hyväksymällä ne saat Bisnes+ etusivun käyttöösi ja pääset käyttämään kaikkia uuden etusivun tarjoamia palveluja. Jos et hyväksy käyttöehtoja, saat uuden etusivun käyttöösi ilman Bisnes+ palveluja. Käyttöönotto on mahdollista myös myöhemmin etusivulta löytyvän painikkeen kautta.

Ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä tullaan lisäksi pyytämään, että tarkistat ja päivität asiakastietosi, mikäli viimeisemmästä päivityksestä on ehtinyt kulua yli 6kk.