Uutiset

Omatoimijasu-ohjelma päättymässä vuoden lopussa

Omatoimijasu-ohjelma on valitettavasti tullut elinkaarensa loppuun. Vanhalla tekniikalla toteutettu ohjelma ei vastaa enää tämän päivän ohjelmistojen vaateita ja myös ohjelmistotuki loppuu vuoden lopussa.
Ohjelman käyttjät voivat käyttää omatoimijasua vuoden 2020 loppuun saakka ilmaiseksi, emme siis laskuta tänä vuonna vuosittaista 340 euron Omatoimijasu-palvelupakettia.
Omatoimijasulla tehty jalostussuunnitelma on voimassa Faban järjestelmissä (esim. seminologien työlistat, MM.fi) hyväksyntähetkestä vuoden eteenpäin.
Omatoimijasu-palvelupakettiin kuuluvista lisäpalveluista joudumme jatkossa laskuttamaan Faban hinnaston mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sekä käyntimaksua että asiantuntijan tuntikorvausta 1.4.2020 alkaen. Poikkeuksellisesti tarjoamme omatoimijasun käyttäjille maksutta viisi (5) FabaRANEa, mikäli tätä etua ei ole jo tänä vuonna käyttänyt. Tämä etu on voimassa 31.8.2020 saakka. Ottakaa yhteyttä omaan jalostusasiantuntijaanne.
Miten palvelemme jatkossa?
Tuomme tänä vuonna Minun Maatilani -ohjelmistoon sukusiitoslaskurin myös lypsyroduille ja tämän lisäksi lypsyrotuisten eläinten jalostusarvot tulevat Minun Maatilani-ohjelmistoon sekä muokattaviin raportteihin että eläinkorteille.
Lisäksi loppuvuoden aikana haluamme esitellä jalostusasiantuntijapalvelumme uudet digitaaliset palvelut, joiden avulla mm. taloudellinen eläinmäärähallinta lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä helpottuu. Tämä palvelukokonaisuus tulee käyttöön loppusyksyn aikana.
Lisätietoa saat alueesi jalostusasiantuntijalta