Uutiset

Jalostusasiantuntijamme käytettävissä myös etäyhteydellä

Korona-poikkeustilanteessa teemme edelleen tilakäyntejä, erityisiä hygienia- varotoimenpiteitä noudattaen. Hoidamme tilakäyntejä myös etäyhteyksien avulla. Jalostusasiantuntijan käynti tilalla tai jalostussuunnitelman läpikäynti etäyhteyden avulla, sovitaan aina yhdessä tilan kanssa. Ennen fyysistä käyntiä varmistamme, että molemmat osapuolet ovat terveitä. Jos oireita on, hoidetaan asia puhelimitse tai etäyhteydellä tai siirretään käyntiä.

Käytämme helppokäyttöistä Teams-etäyhteysohjelmaa, johon jalostusasiantuntija lähettää liittymiskutsun sähköpostilla sekä ohjeet etäkokoukseen liittymiseen.

Faba noudattaa pandemian aikana viranomaisten ja Työterveyslaitoksen ohjeita ja määräyksiä.

Asiakastilaisuudet on siirretty myöhemmäksi, mutta tarjoamme kevään aikana myös ilmaisia mielenkiintoisia webinaareja.