Uutiset

Faba varautunut koronavirukseen

Koronaviruksen leviäminen on kiihtynyt Suomessa ja olemme Fabassa käynnistäneet varotoimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja asiakkaidemme palveluiden turvaamiseksi.
Faban palvelutoiminta, kotiinkuljetus sekä annostoimitukset jatkuvat normaaliin tapaan.
Noudatamme tilatyöskentelyssä ETT:n ohjeita, joiden mukaan ”tilan ulkopuoliset työntekijät voivat jatkaa työskentelyä tilalla normaalisti välttäen kontaktia eristyksissä olevaan, sairastuneeseen henkilöön.”
Henkilökuntamme noudattaa myös kaikki yleisesti annettuja hygienia- ja etäisyysohjeita.
Jotta voimme yhdessä ehkäistä taudin leviämistä, pyydämme teitä ilmoittamaan meille, jos tilalla on todettu koronavirusinfektio. Näissä tapauksissa jalostusasiantuntijan käynti siirretään myöhemmäksi tai hoidetaan puhelimitse tai sähköisesti. Jos tilalla karanteenista huolimatta on tehtävä siemennyksiä, seminologimme tekevät siemennykset yksin huomioiden viranomaisilta saadut uusimmat ohjeet ja varmistaen työturvallisuuden.
Faban järjestämät lähiaikojen asiakastapahtumat on peruttu toistaiseksi tai ne järjestetään sähköisenä tai pidetään myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Tiedotamme peruuntumisista ilmoittautuneille henkilökohtaisesti ja kotisivujen kautta.