Uutiset

Amanda ja Pia edustivat Suomea menestyksekkäästi Belgiassa

Suomesta osallistui Belgian Libramontissa järjestettyyn All-European Championship 2019 -holsteinnäyttelyn Young Breeders -kilpailuun kaksi kisaajaa, Amanda Tiiri ja Pia Pylkkönen. Klippausosiossa Pia oli 12. ja Amanda 10. Taso kilpailussa oli erittäin kova. Nuorempien sarjan tuomarina toimi Cord Horman Saksasta ja vanhempien sarjan tuomarina Michael Halliwell Iso-Britanniasta.

Showmanshipissa Pia oli kahdeksas ja Amanda kuudes.

Kokonaiskilpailussa sekä nuorempien että vanhempien sarjassa suomalaiset sijoittuivat keskivaiheille ja maiden välisessä kilpaiussa sijalle 14.

Runsaasti kokemuksia rikkaampana, haluamme kiittää sponsoreitamme Holstein Klubia ja Faba Osk:ta tästä mahtavasta mahdollisuudesta, jota emme varmasti unohda milloinkaan. All-European Championship on kokemisen arvoinen näyttely!

Amanda Tiiri & Pia Pylkkönen