Uutiset

Korvamerkkien toimitustapa- ja laskutusmuutoksia

Olemme siirtymässä osassa vapaiden korvamerkkien toimituksissa pahvilaatikkotoimituksiin muovikuorien sijaan. Pahvipaketissa merkit pysyvät aiempaa paremmassa järjestyksessä kuljetuksen ajan ja samoin niiden säilytys on kätevää. Erityisesti suurten merkkitilausten käsittely tiloilla helpottuu, kun merkit ovat pahvilaatikoissa ja vielä erikseen pakattuina uudelleensuljettavissa muovipusseissa. Pienet merkkitilaukset toimitetaan DNA-merkkejä lukuun ottamatta kirjeenä.

Lisätietoa osoitteesta www.faba.fi/karjan-hyvinvointi/korvamerkit/.

Korvamerkkien toimituskulut veloitetaan jatkossa aina tilauskohtaisesti.

Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme jatkuvasti. Palaute ja kehitysehdotukset korvamerkkeihin ja niiden toimituksiin liittyen voi osoittaa osoitteeseen korvamerkit@faba.fi